Új hiba keseríti meg a Warzone játékosok életét

Új hiba keseríti meg a Warzone játékosok életét

Elárasztották az internetet a panaszkodó játékosok.

A Call of Duty: Warzone Plunder játékmódjában a részvevők újraéledhetnek, a kiiktatásokból szerzett pénzből pedig fejleszthetik a felszerelésüket. Ezt a módot egyszer már eltávolították, azonban októberben visszatért hála a népszerűségének. A negyedik évadban pedig újabb variánsa is érkezett – a Golden Plunder – amely még pörgősebb kalandot ígér a számunkra. A mostani Golden Plunder LTM július 21-én aktiválódott, és úgy néz ki, hogy vele együtt egy kellemetlen hiba is érkezett.

A Plunder mérkőzések során véletlenszerűen kidobálj a résztvevőket a menetekből, és látszólag nem lehet orvosolni a problémát. 

„Vicces, hogy mikor tegnap este játszottam, körülbelül nyolc perc után szinte mindenkit kidobott a játék, beleértve a csapatomat is. Összesen heten maradtunk a meccsben." – írta egy Reddit-felhasználó.

A Redditet és a fórumokat is ellepték az elégedetlen játékosok, akik mind ugyanarról a hibáról számolnak be, amely miatt képtelenek normálisan szórakozni. A Golden Plunder játékmód július 27-én ér véget, remélhetőleg ez javít majd a helyzeten – ha tényleg ez a probléma forrása. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te is találkoztál ezzel a hibával?

  • 50 %
  • 50 %