LEC: Két dörzsölt veterán játékos tér vissza Európa legrangosabb ligájába

LEC: Két dörzsölt veterán játékos tér vissza Európa legrangosabb ligájába

Két olyan játékos térhet vissza az LEC-be, akik korábban már szezonokat lehúztak a topligában.

Három hétvége van már csak hátra az LEC 2022-es nyári szezonjának alapszakaszából, így egyre nagyobb a nyomás azokon a csapatokon, amelyek jelenleg nincsenek a rájátszást érő helyeken. Mivel veszíteni valójuk nincs ezeknek a kluboknak, ezért most döntöttek úgy, hogy itt van az ideje a változtatásnak. A Misfits Gaming és a Team BDS egy-egy játékosát ültette kispadra, hogy az akadémia ötösükből emeljenek fel régi ismerősöket. Zanzarah és LIMIT megkerülhetetlen szereplői voltak az elmúlt LEC-szezonoknak, azonban idén nyáron eddig nem kapták meg a lehetőséget a bizonyításra. 

Zanzarah váltja Shlatant a Misfits Gamingben (hivatalos)

Tavasszal még az Astralisban próbálta megváltani a világot az orosz dzsungeles, de a sikerek elmaradtak. A dán együttesnél bekövetkezett nagy átalakítás egyik áldozata lett Zanzarah, aki a Misfits Premierben kötött ki. Az LFL-ben az első hetekben csak szenvedett a csapat és a 25 éves profi is, de szép lassan felvették a fonalat, elkezdtek megérkezni a győzelmek. Jelenleg a csapat holtversenyben az 5. helyen áll a tabellán, simán van esélyük még bejutni a rájátszásba. 

LIMIT érkezhet Erdote helyére a Team BDS-nél (nem hivatalos)

A horvát támogató nem került le a Team BDS Academybe, egyszerűen Selfmade-hez hasonlóan felvésték a nevét az inaktívak listájára. A svájci csapat egyetlen győzelemmel rendelkezik az LEC-ben, azt pont a G2 Esports ellen szerezték úgy, hogy a Bo1 előtti órákban még reális esély volt arra, hogy Cinkrof helyére, a dzsungelbe érkezik LIMIT. Nagyon furcsa helyzet volt ez, de végül tudta vállalni a játékot a lengyel idéző, így LIMIT azóta is vár a bemutatkozásra a nyári splitben. A pletykák szerint most hétvégén már vele találkozhattok majd az Idézők szurdokában.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted nyer a hétvégén két meccset a Misfits Zanzarah-val a csapatban?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.