Idegesítő bug bosszantja a Diablo Immortal játékosokat

Idegesítő bug bosszantja a Diablo Immortal játékosokat

A hiba ráadásul visszafordíthatatlan, így mindenképpen szükséges a fejlesztők részéről, hogy azt kijavítsák.

Aki az utóbbi néhány évben akár csak a legritkább alkalmanként játszott bármilyen videójátékkal, biztosan futott már bele valamilyen bugba, legyen az akár vicces, apró, idegesítő, vagy akár olyan komoly, hogy a játék is összeomlik tőle. Nincs így másként a Diablo Immortal esetében sem, amely a mikrotranzakciós rendszere után most más miatt került előtérbe: egy bug miatt ugyanis akár több millió XP-t is bukhatnak visszafordíthatatlanul a játékosok.

A hiba a játék Battle Pass-rendszerével köthető össze, és a játékosok szerint már közel egy hónapja benne van a játékban. Akkor jön elő, ha a játékos szintet lép a Battle Passban, és látnak egy animációt, amely azt mutatja, hogy épp újabb pontokat kapnak – azonban az ezt megmutató sáv nem növekszik valójában, így hiába lépnek szintet a Battle Passban, nem szereznek XP-t – ezáltal akár több millió ponttól is eleshetnek.

Redditen az egyik fejlesztő biztosította a játékosokat, hogy a Blizzard tud a problémáról, egy hotfix keretein belül pedig orvosolják azt, a játékosok pedig megkapják az elmaradt pontokat, azonban napokkal később is érkezett panasz, hogy ez az ő esetükben nem történt meg, és a hiba továbbra is előfordul.

A Blizzard ezeket a hibákat mindig is igyekezett mihamarabb javítani, de a mikrotranzakciós rendszer után ez a Battle Pass-glitch csak olaj lehet a tűzre, és még több támadás érheti a játékot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.