Több játékban is WWE-témájú tárgyakra tehetünk szert

Több játékban is WWE-témájú tárgyakra tehetünk szert

Különböző formában válnak elérhetővé a pankrátoros tartalmak a játékokban.

Több játék fejlesztőgárdája is megegyezésre tudott jutni a WWE-vel (World Wrestling Entertainment) különböző, a pankráció világát megidéző tartalom érkezéséről. Ilyen játékok a Fall Guys: Ultimate Knockout, a Fortnite, illetve a Rocket League is, így mindhárom játék szerelmesei gazdagodhatnak ilyen-olyan tárgyakkal.

Fall Guys: Ultimate Knockout

A Fall Guys-ba elsősorban több ismert profi pankrátor „bőrébe bújhatunk", azaz AsukaXavier Woods és The Understaker skinekbe is öltöztethetjük karakterünket. Ezeken kívül viszont különleges nameplate-ek és emoták is elérhetővé válnak. Ezek azonban csak egy nagyon rövid ideig lesznek begyűjthetők: július 28-a és augusztus 1-je között, így kevés idő áll rendelkezésre, ha ezeket be szeretnéd gyűjteni.

Fortnite

Az Epic Games népszerű battle royale játéka ennél több mindennel bővül, érkezik ugyanis a népszerű pankrátor, John Cena is, rajta kívül azonban sok egyéb is beszerezhető lesz. Erről büvebben alábbi cikkünkben olvashatsz:

Rocket League

Végezetül pedig az autósfoci szerelmesei sem maradnak ki a pankrátorvilágból. A Rocket League-ben is elérhető lesz John Cena, 500 kreditért ugyanis két decalra tehetünk szert, ahol a WWE John Cena Decal mellett a WWE Roman Reigns Decal is a miénk lehet. Mindkét decal erősen emlékeztet a két pankrátorra, amelyek július 28-a és augusztus 2-a között lesznek elérhetők az Item Shopban.

(borítókép)

Kövess Minket!



Te melyik játékkal szoktál a legtöbbet játszani?

  • 50 %
  • 17 %
  • 33 %