Top 5 LoL: A Misfits Gaming legjobb játékosai

Top 5 LoL: A Misfits Gaming legjobb játékosai

Elképesztően nagy tehetségek húzták magukra az elmúlt években a Misfits Gaming jellegzetes nyulas mezét.

Tegnap 17:05-kor a Team Heretics bejelentette, hogy nagyjából 35-40 millió dollár közötti összegért megvásárolták a Misfits Gaming LEC-spotját. Hiába pletykálták többen a Karmine Corpot, a KOI-t, az Eintracht Spandaut, végül a 2016-ban alapított spanyol szervezet szakította át elsőként a célszalagot. Az alábbiakban visszatekintünk arra az öt játékosra, akik a Misfits Gaming EU LCS/LEC-csapatának tagjai voltak, a klub valaha volt legjobb idézőiként lehet rájuk tekinteni.

Vincent "Vetheo" Berrié (mides, 2021 tavasz - 2022 nyár, 4 szezon)

A listát nem is lehetne mással kezdeni, mint a 2022-es tavaszi LEC-szezon MVP-jével, a még mindig csak 20 éves szupertehetséggel. Agresszív játékstílusa, fantasztikus egyéni megmozdulásai rengeteg rajongót szereztek a csapatnak, sőt az eredmények sem maradtak el. Ugyan az idei eddigi egyetlen rájátszásban nem jött ki a lépés Vetheónak, a Bo1-ekben csak kevesen vehetik fel vele a versenyt, ha carryzésről van szó.

Steven "Hans sama" Liv (ADC, 2017 tavasz - 2019 nyár, 6 szezon)

A klub valaha volt legjobb lövésze, akivel egészen a világbajnoki negyeddöntőig meneteltek még 2017-ben. Hans sama jellegzetes választásaival (Draven, Kalista) nagy fejtörést okozott az ellenfél edzőinek és idézőinek, ő tényleg minden másodpercben azon gondolkozott, hogyan lehetne akár 1v2-ben elhozni killt vagy killeket. 

Barney "Alphari" Morris (topos, 2017 tavasz - 2018 nyár, 4 szezon)

A veterán felső ösvényes karrierjének első igazán meghatározó csapata volt a MSF, akikkel számos sikert ért el Európában és a nemzetközi színtéren egyaránt. Ő is tagja volt a legendás 2017-es együttesnek, amely 5 meccsre kényszerítette a világbajnoki címvédő SK Telecom T1-t. Alphari sosem volt igazán kiemelkedő a tankokkal, sokkal inkább szerette, ha dominálni tudja az ösvényt, valamint a csapatharcokat.

Tristan "PowerOfEvil" Schrage (mides, 2017 tavasz - 2017 nyár, 2 szezon)

Mindössze két szezont húzott le a Misfits Gamingnél az EU LCS-ben a német veterán, azonban ez az időszak volt az utolsó lépcsőfok az amerikai karrierhez. Kijutott a Worldsre, valamint megmutatta egész Európának, hogy Oriannával és Syndrával bármikor képes lehozni a meccseket. A 2017-es évre a koronát a Los Angeles-i All-Star gála tette fel PoE számára, ő képviselte az EU LCS-t midesként ezen a rendezvényen.

Lee "IgNarDong-geun (support, 2017 tavasz - 2017 nyár, 2 szezon)

A legendás KT Rolsterből szerezte meg a Misfits a koreai támogatót, akinek ez volt az első európai klubja. Ő volt az egyik legfontosabb láncszeme a 2017-es sikersztorinak, nem véletlen harcolhatott ő is az All-Star gálán PoE oldalán. Ha szeretnétek szórakoztató mérkőzéseket visszanézni, akkor válogassatok azok közül, amelyeken IgNar Malzaharral terrorizálta az ellenséges hősöket.

A Misfits Gaming egy üde színfoltja volt az európai, profi League of Legendsnek, rengeteg jó és sikeres játékost tudtak kinevelni. 2023-ban azonban sem az LEC-ben, sem az LFL-ben nem találkozhattok majd velük, úgy tűnik, hogy az egész LoL-szakágat megszüntetni a multigaming szervezet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki volt a valaha volt legjobb játékosa a Misfitsnek?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.