LoL: Máris támadja több rajongó és korábbi alkalmazott a Hereticset

LoL: Máris támadja több rajongó és korábbi alkalmazott a Hereticset

Nem mindenki tetszését nyerte el az, hogy a Heretics LEC-helyet vásárolt.

Nem alakul zökkenőmentesen a Team Heretics csatlakozása az LEC világába. A spanyol szervezet a Misfits Gaming helyét vásárolta meg a legrangosabb európai LoL-bajnokságban, a hírek szerint 34-36 millió dollárért. Bluerzor csapatának vásárlásáért azonban nem mindenki rajong, többen megvádolták a gárdát azzal, hogy őket nem fizették ki.

A csapat korábbi fotósa, Maciej Kolek Twitteren kérte számon a csapatot, hogy ha ennyi pénzük van, akkor ideje lenne kifizetni azokat a képeket, amit állítása szerint elloptak tőle. Kifogásolta, hogy a csapat inkább megy a bíróságra, minthogy odaadnák a jussát.

Hasonló problémákról számolt be a klub korábbi VALORANT-játékosa, FoxieGG is, akivel a csapat felbontotta a szerződését, ám a tízezer dolláros felbontási díját nem fizették ki. Jelenleg az EXCEL játékosa, ám nem csak ő gondolja hogy korábbi csapata megkárosította, ugyanis a Heretics is perli őt egy tierlista miatt.

„Az alábbi Twitter-bejegyzéssel becsmérlő és rágalmazó véleményt fogalmazott meg ügyfelemről, jelentős kárt okozva a klub megítélésének az esport szurkolói közösség és konkrétan a VALORANT szurkolók körében.” - kapta kézhez FoxieGG az ügyvédi levelet.

Reméljük minél hamarabb rendezi ezeket az ügyeket a Heretics, mert egyáltalán nem vetnek rájuk jó fényt ezek a botrányok. Nem ők az első és egyetlen e-sport szervezet, akikkel hasonló problémák akadnak, hogy rosszul bánnak az alkalmazottakkal, de ez nem teszi őket szimpatikusabbá. Jó lenne egy olyan Hereticset látni az LEC színpadán jövőre, akiért őszintén lehet rajongani, főleg, ha Bluerzorral a kezdőben állnak ki. Ráadásul sok rajongó is hasonló véleményen van, így a fenti ügyek nem tettek jót a megítélésüknek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örülsz neki, hogy a Heretics váltja a Misfits Gaminget?

  • 25 %
  • 75 %
League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.