Itt az első videó Dr Disrespect saját játékáról

Itt az első videó Dr Disrespect saját játékáról

Egyelőre nem látjuk mi emeli majd ki ezt a játékot a tucatprogramok közül, de még az elején tartanak a munkának, a legnagyobb ötletek még csak most kerülnek majd a játékba.

Ismeritek a Midnight Society fejlesztőcsapatát? Nem bennetek van a hiba, ha nem. Egy teljesen új csapatról van szó, ami éppen első játékát készíti. Olyan nevekkel találkozhatunk soraik között, mint Robert Bowling, a Call of Duty egykori kreatív stratégája, Quinn Delhoyo, a Halo 5 multiplayer designere vagy éppen Dr Disrespect, akit senkinek sem kell bemutatnunk.

A doki saját játékon dolgozik, amit most végre meg is mutattak!

Azt már eddig is tudtuk, hogy a játék nem a BR-műfajt erősíti majd, inkább az Escape from Tarkov-féle kimenekítős vonalat viszi tovább. Tegnap este bejelentették, hogy a címe Deadrop lesz és egy rövid, nagyon kezdetleges játékmenetet is mutattak belőle. Ebben még szögletes animációkat, ingadozó teljesítményt látunk, de láthatjuk a stílus alapjait, a világ felépítését, a sötét, már-már cyberpunk elemekkel gazdagított univerzumot, amiben a Deadrop játszódik majd.

A fejlesztők elmondása szerint ez lesz a világ első vertical-extraction shooter, azaz VES játéka, jelentsen ez bármit is. Egyelőre nem bocsátkoztak részletekbe, most a VES egy ügyes marketing trükknek néz ki, hiszen így elmondhatják, hogy ez a játék lesz az első ilyen. Mi azért megvárjuk, amíg már arról beszélnek, hogy pontosan mit is jelent számukra a VES, hogy mitől lesz más a Deadrop, mint az eddig ismert FPS-játékok.

A fejlesztés még nagyon korai szakaszban jár, a megjelenés ismeretlen, ahogy a Deadrop szinte összes részlete is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Andrew Tate öccse unalmában betiltaná az e-sportot

Tristan Tate egy régi, feltételezhetően amatőr-félprofi szintű verseny már-már mém kaliberű felvételét használva azzal állt elő, hogy betiltaná még az e-sport kifejezést is, akkora lúzerek ezek a játékosok.