Ilyen lehet majd Dr Disrespect stúdiójának első játéka

Részletekben fogják a közönség elé tárni a játékot.

A népszerű streamer, Dr Disrespect tavaly megalapította tavaly saját AAA játékfejlesztő stúdióját Robert Bowlinggal, a Call of Duty egykori kreatív stratégájával és Quinn Delhoyóval, a Halo 5 multiplayer designerével Midnight Society néven. Most pedig szolgáltattak némi információval az első, még javában készülő játékukról.

Project Moon néven fut a játék jelenleg, amiről elárultak néhány részletet.

Egy ingyenesen játszható, Unreal Engine 5-ben készülő multiplayer FPS-t várhatunk. Egy kimenekítős shooter lesz, hasonlóan az Escape of Tarkovhoz. A játékosok megtarthatják a zsákmányt, amennyiben megmenekülnek, ám halál esetén elveszítenek mindent, amit magukkal hoztak.

A stúdió úgy jellemezte a játékát, hogy vertikális, ugyanis valószínűleg egy magas házban fog játszódni, amelynek sok emelete lesz. Rengeteg játékos várható egyszerre a térképen, ám nem csak velük, hanem AI által irányított ellenséggel is meg kell küzdeni.

„Magas szintű játékmenetbeli céljaink, hogy megragadjuk az aréna shooterek pályatervezésének lényegét, ezt kombinálva a battle royale játékosok számának mértékével, valamint az extrakció-alapú lövöldék session-to-session játékmechanikájával" - áll a Midnight Society blogján.

A Project Moon fejlesztésének terve az, hogy hathetente játszható „pillanatképeket" osztanak meg.

Az első ilyen „SnapshotCL1000" néven egy gépkarabélyt és a játékosok bázisát mutatja be: „Három különböző lőtér-élményt kínálunk a játékosok rejtekhelyén. Bárhol, ahol egy piros gombot látsz, aktiválhatsz egy egyedi céllövő gyakorlatot, amelyek mindegyike arra szolgál, hogy az első fegyverrel fejleszd a képességeidet"

Azt, hogy ez mikor válik a közösség számára elérhetővé, még nem tudni, de július 29-én egy Los Angeles-i alapítói eseményen szó lesz róla, azt ígérte a stúdió.

Mi már kíváncsian várjuk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Várod Dr. Disrespect játékát?

  • 43 %
  • 57 %