Közzétette Dr Disrespect, hogy áll a Twitch ellen indított pere

Közzétette Dr Disrespect, hogy áll a Twitch ellen indított pere

Egyértelmű üzenetet osztott meg a streamer a közösségi médiában.

2020 nyarán kapott végleges kitiltást Twitch-ről Dr Disrespect, aminek az okairól azóta se tudunk semmit, a Doki Úr pedig szinte azonnal jelezte, hogy beperli a lila platformot és eléri, hogy visszaengedjék őt oda.

Közel 2 évvel a kitiltása után, március 10-én egy szűkszavú Twitter-posztban tudatta követőivel és rajongóival, hogyan is áll ez a per. Egy kis kártyáról szóló képet osztott meg, „Továbblépek" felirattal, a kártyán pedig egy szöveg állt. Később kommentben meg is erősítette, hogy nem fog visszatérni a Twitch-re.

„Véget ért a perem a Twitch-csel. Egyik fél sem ismeri el, hogy vétkezett volna." - így állt a szöveg a kis kártyán.

A rajongók viszont továbbra sem tudják, mi volt az a 2020 nyarán történt eset, ami miatt végleges kitiltást kapott a streamer. Az ügyre több más tartalomgyártó is reagált. Nickmercs – aki a Twitch Felhasználási feltételeinek azon pontjára is reagált egyben, hogy egyik streamer sem játszhat olyan személlyel, akit kitiltottak a platformról – csak röviden annyit kérdezett tőle, hogy van-e kedve Apex Legends-szel játszani. TimTheTatman is hasonló véleményen volt, ő is örülne neki, ha ő, Nickmercs és Dr Disrespect ismét élő adásban tudnának együtt játszani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!