Így változtak a legnagyobb futballsztárok a FIFA-játékokban – Lionel Messi

Így változtak a legnagyobb futballsztárok a FIFA-játékokban – Lionel Messi

Az argentin klasszis sokat változott az évek alatt. 

Lionel Messi már 2012-ben óriási szupersztár volt, túl négy Bajnokok Ligája-győzelmen és Aranylabdán. A 35 éves argentin futballista az elmúlt tíz évben tovább gyarapította gyűjteményét, és ez idő alatt végig a FIFA-játékok egyik legjobb ratinggel rendelkező szereplője volt. Ennek ellenére 2017 óta nem változott sokat a játékbeli arca, pedig lett volna mit frissíteni. De mekkora változást figyelhettünk meg egy évtized alatt? Az összehasonlításban nagy segítségemre volt az awesomePCgames youtube-csatorna.

2012-ban már mindent megnyert Barcelonában, viszont akkoriban még nem hordta a jellegzetes szakállát, amelyet azóta nagyon sok esetben láthattunk rajta. 2022-ben már igen, és már második szezon óta a Paris Saint-Germain futballistája.

Amennyiben a képre kattintasz, megnyílik a galériánk, amiben megnézheted, hogyan is változott az argentin a FIFA 13 óta eltelt tíz FIFA-játékban.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Szereted Messit?

  • 67 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 33 %