A rajongók máris Benzema és Messi megváltoztatását kérik a FIFA 23-ban

A rajongók máris Benzema és Messi megváltoztatását kérik a FIFA 23-ban

Szerinted szükséges lenne a játékosok kinézetét mindig frissíteni? 

A problémák nem szűnnek az EA háza táján. Azt tudjuk, hogy a gamer közösség mindig elégedtlen, és a fejlesztőknek borzasztó nehéz dolguk van, hogy megfeleljenek nekik. Azonban az EA az utóbbi években rengeteg olyan dōntést hozott - nem csak a FIFA-ban -, amely teljesen jogosan háborította fel a rajongókat. Nem meglepő tehát, ha már minden apróságra ugranak a játékosok, és hangosan fejezik ki nem-tetszésüket. 

Múlt héten szerdán megjött a FIFA 23 előzetese, majd most szerdán kaptunk egy gameplay videót, amelyben a fejlesztők elmagyarázzák az újdonságokat. Az EA azt ígérte, hogy mivel ez lesz utolsó közös játéka a Nemzetkōzi Labdarúgó Szövetséggel, ez a kollaboráció igazi nagy durranás lesz. Hogy a szakítás pontosan melyik félt viseli majd meg jobban, azt egyelőre nem tudni, csak találgatni lehet. Ahogy arról is, hogy kihez kerülhetnek majd a FIFA jogok. Ennek ellenére, már a gameplay előzetesben felfedezhettünk két olyan hibát, amely már korábban is okozott vicces és bosszantó pillanatokat. 

Azonban még egy részlet feltűnt a rajongóknak, amelyet közzë is tettek a legnagyobb közösségi fórumon. Az EA motion capture technológiát és arcszkennelést használ, hogy a lehető leghitelesebb játékosmodelleket hozza létre. Az EA Vancouvernél egy csapatnyi szakember dolgozik azon, hogy beutazzák a világot, és egy stúdióban lefényképezik a legjobb futballistákat. Azonban akadnak kivételek. A Real Madrid francia csatára, Karim Benzema (aki a 2022-es aranylabda egyik nagy esélyese) és a Paris Saint-Germain hétszeres aranylabdás argentin szupersztárja, Lionel Messi arca nem változott a FIFA 17 óta! Öt év alatt rengeteget változunk, a két klasszis mégsem kapott frissítést, a rajongók szeretnék, ha ez változna, ugyanis például Messi már két éve nem hord akkora szakállat, amivel a játékban rendelkezik, míg francia kollégája növesztett egyet, ami játékból kimaradt.

De mi lehet ennek az oka? Több elmélet is felmerült. Lehet a két játékost ez nem érdekli különösebben, így nem állnak az EA rendelkezésére. Márpedig szükség van rájuk, hogy a fejlesztők minden szögből lefotózhassák óket egy időben, amiből aztán 3D modellt készítenek. Más szerint az állhat a háttérben, hogy Messi a Konami eFootballjának nagykövete. Minden esetre volt, aki megjegyezte, az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo sem sokat fejlődött a FIFA 16 óta, már messze nem olyan testes és másképpen fut, mint a játékbeli modellje. Természetesen hasonló másokkal is előfordult, de a legnagyobb sztároknál ez még szembetűnőbb.

Minden további, FIFA 23-mal kapcsolatos hírt itt találsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted is új arcot kellene kapnia Messinek és Benzemának a FIFA23-ban?

  • 60 %
  • 40 %