Plágiummal vádolják az Activisiont és a CoD: Vanguard fejlesztőit

Plágiummal vádolják az Activisiont és a CoD: Vanguard fejlesztőit

Egy grafikus szerint a stúdió simán lenyúlta a munkáját. 

Habár a Call of Duty több mint 50 millió játékost vesztett az elmúlt években és a franchise legújabb darabjának számító Vanguard sem feltétlenül sikerült jól, az Activision folyamatos tartalmakkal próbálja megtartani a felhasználókat, illetve kisajtolni belőlük az utolsó forintot, vagyis eurót is. Legutóbb például a Mercenaries of Fortune bundle a Season 4 keretén belül, melyben a T-800-as és a T-1000-es számú Terminátor modellek is helyet kaptak. 

Az új szezonban egyébként kaptunk egy rendkívül cuki skint is Kim Tae Young operátorhoz a Loyal Samoyed személyében, úgy tűnik azonban, hogy koncepciót eredetileg nem a stúdió, hanem egy szabadúszó grafikus találta ki még két évvel ezelőtt. A Sail Lin néven futó művész nemrég állt elő a váddal, miszerint a Vanguardot gondozó Raven Software szimplán lenyúlta a munkáját, a bizonyítékokat pedig az alábbi bejegyzésben találjátok. 

Lin fel is vette a kapcsolatot a fejlesztőkkel, hogy tisztázzák a helyzetet és kifejtette, hogy aktív Call of Duty játékosként rendkívül csalódott a vállalat húzása miatt. Az Activisionnek elég rosszkor jött mindez, hiszen az elmúlt pár év elég rögös volt a cég számára, milliókra perlik őket például a zaklatási és diszkriminációs botrány áldozatai, Bobby Kotick sajnos tovább élősködhet, plusz a Diablo Immortal körüli negatív sajtó az utálat hegyének peremére sodorta a céget. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!