Top 5 hűsítő játék a 40 Celsius-fokos kánikulában

Top 5 hűsítő játék a 40 Celsius-fokos kánikulában

Te mivel játszol mostanában, ezeken a borzasztóan tikkasztó napokon?

Országszerte kibírhatatlan a hőség, nem is egészséges ilyen kánikulában egész nap a tűző napon lennünk. Tartsunk egy kis szünetet, pihejünk picit a hűvös szobánkban, például jeges vidékekre, vérfagyasztó mínuszokba kalauzoló videójátékokkal. Összegyűjtöttünk most öt olyan játékot, melyek segítségével picit jobban elviselhetjük ezt a tikkasztó hőmérsékletet.

Frostpunk

Mivel mással kezdenénk a listát, ha nem a Frostpunkkal? A városépítős, túlélő-játék során feladatunk, hogy egy egész városkát igazgassunk, persze elképesztő hidegben. A sztori a fiktív 19. században játszódik, a játékban pedig folyamatosan figyelnünk kell a fagyra, talán az a legnagyobb ellenfelünk a játékban, de semmiképp sem az egyetlen. Mivel még tart a Steam Sale, most olcsón, mindössze 7,49 euróért vásárolhatjuk meg a játékot.

No Man's Sky

Talán furcsa lehet, hogy a No Man's Sky is felkerült a listára, de bízzatok bennünk, nem ajánlanánk rosszat. A jelenlegi No Man's Sky már nagyon nem az a No Man's Sky, amelyik a megjelenésekor volt. A Hello Games fejlesztői alaposan rendbe rakták játékukat, ma már az egyik legjobb űrszimulátor, amit bőven megéri megvenni, főleg most, amikor csak 27,49 euróért vesztegetek Steamen. Csak arra figyeljünk, hogy a nagy nyári melegben fagyos bolygókat látogassunk meg.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Furcsa is lenne, ha pont a Skyrim maradna le erről a válogatásról. Több száz, akár több ezer órányi játékidő a gyönyörű, ám fagyos és veszélyes Skyrim földjén, nem is találhatnánk jobb választást. Persze valószínűleg már sokan jóval többet is játszottak a Skyrimmal, mint amennyit be mernek vallani, de őszintén szólva, ha erről a játékról van szó, sosincs két ugyanolyan végigjátszás. A Skyrim Anniversary kiadása most csak 19,99 euró Steamen.

Subnautica: Below Zero

Bár a Below Zero nem ér fel egy Subnautica 2-vel, a manapság megszokott DLC-khez képest jóval tartalmasabb, jóval minőségibb kiegészítője az alapjátéknak. Egy teljesen új sztorit játszhatunk végig és immár a hőmérsékletre is figyelnünk kell, hiszen ezúttal a játszóterünk egy fagyos óceán. A Subnautica: Below Zero most 14,99 euró Steamen.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales

A Marvel's Spider-Man is várat még a folytatására, de ne feledjük, hogy nem csak az alapjáték játszható. Izgalmas és tartalmas kiegészítőtt kapott anno a játék, Miles Morales Pókemberére fókuszálva, a sztori során pedig a hőfödte New Yorkban hálóhintázhatunk, ami még mindig fantasztikus élmény, különösen most. A Marvel's Spider-Man: Miles Morales 20.990 forintért cserébe lehet a miénk a PS Store-ból.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!