Steam Sale: Öt kiváló játék, amit most 5 euró alatt megszerezhetsz

Steam Sale: Öt kiváló játék, amit most 5 euró alatt megszerezhetsz

Öt játék, amit hihetetlenül olcsón vásárolhatsz most meg.

Csütörtökön este elindult a nyári leárazás a Steamen, amelynek keretein belül rengeteg cím kap akár óriási akciót. Így a kedvenc játékaidat az eredeti ár töredékéért vásárolhatod meg két hétig. 

Elhoztunk most nektek öt olyan játékot amik kevesebb, mint öt euróba kerülnek, vagyis az áruk még a 2000 forintot sem éri el. Többségében klasszikusok lesznek a listán, amiket nem éppen a közelmúltban adtak ki, de a játékosok nagyon szerették, és szeretik a mai napig. Az értékelésük is nagyon, sőt rendkívül pozitív.

Titanfall 2

Rögtön a kivétellel kezdünk, ugyanis a Titanfall annak is köszönheti helyét a listán, hogy óriási leárazást kapott. 84%-kal olcsóbb, mint eredetileg (ami 30 eurós árcédulát visel), így most 4,79 euróért a tietek lehet. Lövöldözhetsz a single player story során, vagy belevetheted magad a PvP küzdelmekbe. Ez már csak rajtad áll.

Portal 2

A Valve 2011-ben adta ki belső nézetes logikai platformjátékát, amely a 2007-es első rész folytatása. Bizonyára sokatoknak ott pihen a könyvtárában ez a darab, de ha mégsem, most szinte ingyen, mindössze 1,63 euróért ezt pótolhatjátok.

Half-Life 2

Újabb Valve-játék, azonban még idősebb, mint a Portal, 2004-ben adták ki. Az ára szintén 1,63 euró, így ha még nem szerezted meg, de kedved támadt idegenekre lőni, akkor érdemes lehet rászánnod azt a nagyjából 650 forintot. Egy igazi klasszikus, ami több, mint másfél évtizede szórakoztatja a játékosokat.

Mount & Blade: Warband

Harcolj, hódíts és szerezd meg a trónt. A középkori stratégiai játék, a Mount& Blade: Warband is egy masszív akciót kapott. A TaleWorlds Entertainment alkotása most 4,99 euróért elérhető, de ha a DLC-ket is mellécsapod, akkor sem kerül 10 eurónál többe. Amennyiben nem szeretsz egyedül játszani, az sem baj, lehetőséged nyílik a többjátékos játékmódokat is kipróbálni.

The Sims 4

Az EA népszerű életszimulátora is jókora árcsökkentést kapott. 75%-os kedvezményt rakott rá a Steam, így 4,99 euróért megvásárolhatjuk. Egyengesd a simed karrierjét, alakíts ki kapcsolatokat a város lakóival és építsd meg álmaid házát. Azoknak is jó élményt nyújt, akik megpróbálják komolyan venni, és azok is jól szórakozhatnak, akik csak minél inkább megkeserítik a simek életét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Tetszik a 2022-es Steam Summer Sales kínálata?

  • 57 %
  • 43 %