Három játékos, akinek járna Icon-lap a FIFA 23-ban

Három játékos, akinek járna Icon-lap a FIFA 23-ban

További legendák csatlakozhatnának a FIFA Ultimate Team Icon-csapatához.

Az Ultimate Teamben már több mint 100 ICON van, de az EA-nak még mindig rengeteg lehetősége van, hogy a labdarúgás legnagyobb legendái között kutasson, és újabbaknak adjon ilyen különleges verziót. Az ICON-ok olyan Ultimate Team kártyák, amelyek a futballtörténelem legnagyobb nevei előtt tisztelegnek. Ezek a kártyák minden játékoshoz négy különböző szintre vannak osztva: Base, Mid, Prime és Prime Moments. Minden szint a legenda karrierjének egy-egy szakaszát képviseli, és a játékos Overall ratingje minden szinten növekszik. A Prime és Prime Moments ikonok általában a legritkább FIFA-lapok közé tartoznak. A FIFA 22-ben Cafu, Iker Casillas, Robin Van Persie és Wayne Rooney került be az Ikonok közé. De kik lehetnének újoncok a FIFA 23-ban?

Oliver Kahn

Oliver Kahnt széles körben minden idők egyik legjobb kapusának tartják, sokak nagy kedvence a mai napig. A szenvedélyes kapus nyolc Bundesliga-győzelmet, hat Német Kupa-győzelmet szerzett, 1996-ban az UEFA-kupát, 2001-ben pedig a Bajnokok Ligáját is megnyerte. Rekordot jelentő négy egymást követő alkalommal nyerte el az UEFA legjobb európai kapusának járó díjat. A 2002-es világbajnokságon kulcsszerepe volt a német válogatott menetelésében, ahol végül ezüstérmet szerzett. A legenda jelenleg a Bayern München vezérigazgatója, ahol játékosként 14 évet töltött.

Francesco Totti

Francesco Totti neve összeforrt az AS Romával. Teljes pályafutását a fővárosi csapatnál töltötte, amelyben 28 évet játszott. De nem csak a hossza miatt volt kiemelkedő pályafutása: sokan minden idők egyik legnagyobb olasz játékosának és a Roma valaha volt legjobb játékosának tartják. A kreatív támadójátékos 2006-ban világbajnokságot, 2001-ben pedig Serie A bajnoki címet nyert. Ő minden idők második legtöbb gólt szerző csatára az olasz bajnokság történetében 250 találattal, és minden fontos Roma-rekordot ő tart. Diego Maradona azt állította, hogy „Francesco Totti a legnagyobb játékos, akit valaha láttam", ami óriási elismerés.

Wesley Sneijder

Wesley Sneijder azt nyilatkozta, hogy Lionel Messivel és Cristiano Ronaldóval azonos szintet érhetett volna el, ha eltökéltebb és szorgalmasabb lett volna. Ezt már sosem tudjuk meg, de az tény, hogy egy különleges képességekkel rendelkező játékos volt. Miután négy trófeát nyert az Ajaxszal, Sneijder a Real Madridhoz szerződött, és már az első szezonjában megnyerte a La Ligát. Végül mégsem a spanyol fővárosban, hanem az Interben érte el a csúcsot, amikor a 2009/10-es szezonban triplázni tudott, valamint a dél-afrikai világbajnokságon kulcsszerepet játszott a hollandok vb-ezüstjében, ahol a torna társgólkirálya lett. 2010-ben az UEFA a szezon középpályásának választotta. Sneijder 134 válogatott mérkőzéssel minden idők legtöbb holland válogatottságát tudhatja magáénak. Pályafutása második felében már nem érte el ugyanezt a magasságot sajnos, de bőven megérdemli az Icon-kártyát a fénykorában nyújtott teljesítménye miatt.

A jelenleg aktív futballisták közül szerinted ki fog a jövőben Icon-kártyát kapni?

Minden további, FIFA 23-mal kapcsolatos hírt itt találsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kinek kéne ICON-lapot kapnia?

  • 63 %
  • 25 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 13 %