Akciófigyelő: Elkezdődött a Steam Survival Game Fest, mutatjuk a legjobb ajánlatokat

Akciófigyelő: Elkezdődött a Steam Survival Game Fest, mutatjuk a legjobb ajánlatokat

Egy héten át olcsóbban szerezhetünk be „a túlélésre" összpontosító játékokat.

Újabb vásár vette kezdetét a Valve népszerű webáruházában, a Steamen. Ezúttal a Túlélés Fesztivál (Survival Game Fest) rajtolt el augusztus 1-jén 19:00 órakor, és egészen augusztus 8-ig kedvezményes áron vásárolhatunk az oldalon. Ugyan nem minden terméket akcióztak le, a többségnél így is találkozhatunk alacsonyabb vételárral.

A vásár során a legtöbb túlélőhorror-játékra is olcsóbban tehetünk szert, a Valve azonban tágabban értelmezte a „túlélés" szó fogalmát, így olyan szimulátorokat, programokat is beszerezhetünk, ahol ugyan a félelem, az ijesztő környezet nem kerül előtérbe, az azonban igen, hogy ha valamit elrontunk, a játéknak vége és kezdhetjük elölről. De nézzük, melyek is a legjobb ajánlatok jelenleg, melyet az oldalon találtunk (a játék nevére kattintva annak Steam-oldalát is eléred).

A Steam Survival Game Fest legnagyobb ajánlatai

Természetesen nem csak ennyi játék kapható akciósan, a vásár Steam-oldalán további, akár személyre szabott kedvezmények között is válogathatsz. Túl sok idő azonban nincs erre, augusztus 8-án 19:00 órakor ugyanis véget ér a Survival Game Fest.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Találtál olyan játékot az oldalon, melyet szívesen megvásárolnál?