Akciófigyelő: Egy őrületesen szórakoztató játék ingyenes mától az Epicen!

Akciófigyelő: Egy őrületesen szórakoztató játék ingyenes mától az Epicen!

Egy valódi közösségi élményt kaparinthatsz meg nulla forintért.

Újra eljött az idő, amikor az Epic Games Store ingyenes játéka lecserélődött. A Lawn Mowing Simulator után itt van az Unrailed!, amely egy kooperatív vasútépítős program Minecraft-szerű grafikával. A káosz és az adrenalin garantált, ugyanis igazi kihívást jelent felépíteni a síneket úgy, hogy közben figyelni kell a többiek mozgására és döntéseire, valamint a vasút környezetében található erőforrások menedzselésére. Steamen jelenleg 19,99 euróért (közel 8000 forintért) vásárolhatod meg, ennyit spórolsz azzal, ha az EGS-t választod a következő egy hétben.

Unrailed!

A fenti videó tökéletesen összefoglalja, hogy miért ekkora élmény többedmagaddal adni egy esélyt ennek az indie alkotásnak. A fejlesztők tényleg megtettek mindent azért, hogy a játékmechanika minél letisztultabb legyen, így csak arra koncentrálhatsz, hogy a lehető leghatékonyabban épüljön a sín. Régi Konti, Juhos és Dénes majdnem elvérzett ebben a feszült pillanatban, amely már a Twitch-história része, azonban végül a mozdony végül haladt tovább a számára kijelölt úton. Dinamikus időjárás, fejleszthető kocsik, valamint több játékmód vár téged, ha úgy döntöd, hogy adsz egy esélyt az Indoor Astronaut programozói által megalkotott játéknak.

Az ingyenes Unrailed! videójátékot augusztus 11-én, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te láttad a Snowpiercer c. filmet?