Akár a buszon ülve is játszhatunk majd a Marvel's Spider-Man PC-s kiadásával

Akár a buszon ülve is játszhatunk majd a Marvel's Spider-Man PC-s kiadásával

Te vennél Steam Decket pusztán egy játék miatt?

Néhány nap és PC-re is megérkezik minden idők egyik legjobb és legsikeresebb Pókember-játéka, a Marvel's Spider-Man. A Sony és az Insomniac Games játéka 4 évet töltött PlayStation exkluzív címként, de most végre a PC-s tábor is átélheti a kalandot.

Ráadásul remastered kiadást kapnak a rajongók, akik így soha nem látott gyorsasággal és lenyűgöző látvánnyal játszhatnak majd, ami túltesz még a PS5-ös verzión is. A felújított kiadás augusztus 12-én érkezik PC-re, sőt, mint tegnap kiderült, a játék Steam Decken is futtatható lesz.

Bár a Valve kézikonzolára még mindig sok rajongó vár, a termék már így is óriási sikert aratott a játékosok között. Sajnos a megrendelésekre még mindig sokat kell várnunk, de a Valve most kiemelten kezeli a Steam Deckes megrendeléseket és még a karácsonyi időszak előtt szeretnék minden korábbi megrendelőnek kipostázni a terméket.

A Marvel's Spider-Man Remastered pedig valószínűleg még több vásárolót csábít majd a konzolhoz, nem véletlenül. A játék hihetetlenül élvezetes, az pedig óriási csábítás, hogy akár buszon, vonaton, taxiban ülve is bármikor játszhatunk majd vele, feltéve ugye ha van Steam Deckünk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te vennél Steam Decket pusztán egy játék miatt?

  • 14 %
  • 86 %