Igazak lehetnek a legújabb Tomb Raider-játékkal kapcsolatos pletykák?

A játék fejlesztőgárdájának legutóbbi néhány intézkedése ugyanis hitelt ad a kiszivárgott információknak.

Idén április elején jelentette be a Crystal Dynamics, hogy az Unreal Engine 5-ben egy vadonatúj Tomb Raider-játékon dolgozik a csapat. Azóta sok újdonságról nem rántották le a leplet, sőt: érdemi információt nem tudhattunk meg a játékról. A közelmúltbeli események miatt azonban úgy tűnik, mégis lett egy-két infónk a készülő játékról.

A közelmúltban ugyanis kiszivárgott a játék forgatókönyve. Az ezt megosztó szivárogtató belsős információkra alapozta értesüléseit. Erről egy podcast, a Sacred Symbols egyik adásában beszélgettek. A megosztott tartalom hitelességét pedig félig-meddig meg is erősítette azzal a Crystal Dynamics, hogy az információ megosztására szolgált felület, a Patreon oldalán szerzői jogok megsértése miatt kérte a platformot, hogy vegyék le a tartalmat.

Az információk alapján például az derült ki, hogy a projekt a Jawbreaker kódnév alatt fut, Lara Croft hangjához pedig továbbra is egy brit színésznőt keresnek. Lara pedig egy kissé idősebb és tapasztaltabb lenne, mint ahogyan az eddigi játékokban már megismerhettük, a kalandjai pedig ezúttal egy modernebb világba vezetnének. Az egyelőre nem egyértelmű, hogy a történet ott folytatódna, ahol a reboot trilógia befejeződött.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!