Akciófigyelő: Itt egy újabb ingyenes játék, ezt is Steamen húzhatod be!

Akciófigyelő: Itt egy újabb ingyenes játék, ezt is Steamen húzhatod be!

Az emberiséget rabszolgasorsa ítélték, de ebben a Steamen nulla forintért behúzható játékban ez egy pozitív dolog.

Alig néhány nappal ezelőtt a világ legnépszerűbb PC-s videójátékos platformján/áruházában a Pole-t tudtad behúzni teljesen ingyen, most itt van a Despotism 3k, amiért szintén nem kell fizetned. A kihagyhatatlan akció ismételten csak limitált ideig tart, azonban most közel egy hét áll rendelkezésedre, hogy a Steam-gyűjteményed részévé válhasson ez a különleges indie stratégia.

Despotism 3k

Az alapsztori szerint az emberiséget rabigába hajtotta egy mestersége intelligencia, amelynek egyetlen célja, hogy a földi porhüvelyekből minél több erőforrást tudjon kinyerni. Bizony, itt az aprócska rózsaszín humanoidok éltetik a hatalmas masinákat, amelyek elősegítik a birodalom fejlődését. Az embereknek természetesen vannak igényeik, nem szeretnek látástól Mikulásig dolgozni, valamint a levegőt bár néha nagyon jól esik akár harapni is, a gyomrot nem tölti meg. Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne ezt teljesen figyelmen kívül hagyni, aztán mehetnek az emberek a levesbe, azaz ebben az esetben a bioreaktorba. Rogue-lite elemekből sincs hiány, vagyis a véletlenszerűen generált események jelen vannak, ahogy a bukást is a teljes újrakezdés követi.

Óriási csodát nem kell várni a 2018-as VK-Fest díjazottjától, de mindenképpen megéri beleölni néhány órát, ha szereted a pepecselős, de mégis szórakoztató és kifejezetten sötét humorral megáldott stratégiákat. A Despotism 3k egészen augusztus 11-én 19:00-ig megszerezhető ingyen, ezzel nagyjából 2600 forintot spórolhatsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked hány játékod van a Steam-könyvtáradban?