Így fest a felújított The Last of Us Part 1

Így fest a felújított The Last of Us Part 1

A PlayStation 5-ön és PC-n is kiélvezhetjük a The Last of Us első részének remake változatát.

Idén szeptemberben jelenik meg a közel egy évtizedes, 2013-as The Last of Us remake változata. A Naughty Dog népszerű programjából így nemcsak tévésorozat készül, hanem a rajongók legnagyobb örömére felújított környezetben élhetjük át újra Joel és Ellie kalandjait. A játék eredetileg PlayStation 3-ra jelent meg, egy évvel később már PlayStation 4-en is játszhattunk vele. Most egy újabb generációt ugrunk és a remake-kel már PS5-ön tudunk játszani. A fejlesztők jóvoltából már korábban is láthattunk a felújított változatból részleteket, most a Naughty Dog egy újabb videót tett közzé.

A rövid klipben a PS4-es verzió egyik jelenetét hasonlítja össze a készülő remake ugyanezen részével. Bár a Twitter videó tömörítése miatt néhány grafikai változást nehezebb észrevenni, néhány javulás azért feltűnő.

Látványosan világosabb és színesebb lesz a remake, de a mozgások tekintetében is megfigyelhető, hogy Joel PS4-es verziója mereven ül a ló hátán, jobb karját a testétől távol tartva. Eközben a testtartása sokkal lazább lett az idei verzióban, a teste pedig úgy pattog a ló galoppjával együtt, hogy az sokkal gördülékenyebbnek és természetesebbnek tűnik. De a környezet is szebbnek, változatosabbnak és részletesebbnek tűnik. Ráadásul a Naughty Dog azt ígérte, hogy a The Last of Us első része az audiovizuális fejlesztések mellett továbbfejlesztett játékmenetet is kínál majd. 

Téged eddig megyőzött a játék, hogy megvedd?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál a 2013-as Last of Us 1-gyel?

  • 38 %
  • 63 %