Bármi lehetséges: WC-be épített gamer PC-t egy youtuber

Bármi lehetséges: WC-be épített gamer PC-t egy youtuber

PC in the WC, elég őrült, nem?

A népszerű youtuber, Basically Homeless egy újabb őrültséget talált ki. A tehetséges mérnök már korábban is épített nem mindennapi helyekre számítógépet, például egy működő hűtőbe, de most még egy szintet lépett. Annak, hogy tartalomgyártók extrém PC-ket építenek, már meg sem lepődünk, de egy-egy jól sikerült alkotás mellett azért megállunk. Ilyen volt a LEGO-s PC is.

De Mr. Homeless egy olyan „égető" problémára talált megoldást, hogy miként játszunk a mosdóban anélkül, hogy egy hordozható készülék, például telefon legyen nálunk. Ezért gondolt egyet, és a WC-be, pontosabban annak tartályába (igen, egy működő, vízzel működő WC-be) épített egy olyan számítógépet, amin például a Counter Strike: Global Offense elfut. Az általa választott alkatrészek egy Intel Core i7 12700 és egy RTX 3060-at is tartalmaznak, amelyek végül egy falra szerelt 240 Hz-es monitorra adnak képet. Gondolhatnánk, hogy oké, de hol van az egér? A tartalomgyártó egy kis felhajtható asztalkát is épített az egéralátétnek.

A megoldás nagyon precíz lett, amire szükség is volt, hiszen ritkán jelent jót, ha a gépünk víz közelébe kerül. Ez egy olyan PC, amelyet egy vécétartály egyik felébe építettek, a kerámiaház másik felét pedig az öblítés és a vízzel való újratöltés tényleges feladatának szentelték. Azért, hogy ne legyen szivárgás a két oldal között, egy átlátszó fal választja el őket egymástól. Természetesen az egész oldala ki lett vágva, és üveggel pótolva, hogy a gyünyörű fényekben pompázó alkatrészeket mindig láthassuk. A ventillátor pedig az egésznek a tetejére került.

Neked hogy tetszik az építmény?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Láttál már ennél furcsább helyre épített számítógépet?

  • 100 %
  • 0 %