Gaming: Jump King extrákkal, avagy irány a lavór!

Gaming: Jump King extrákkal, avagy irány a lavór!

A népszerű ugrálós játékon csavart egyet a streamet.

Amikor már azt hitted mindent láttál, akkor jönnek szembe azok a streamek és videók, ahol tényleg a maximumra pörgetik a beleélést a tartalomgyártók. HandOfBlood, az Eintracht Spandau LoL-csapat alapítója, legutóbb a Getting Over With with Bennett Foddyt játszotta úgy, hogy beleült egy üstbe, majd gumikalapácsával kapaszkodott meg az elé kerülő akadályokon. Most itt van KeatDawg, aki egy másik népszerű, a Twitchen sokakat az őrületbe kergető programot vett elő, majd készített hozzá egy különleges kiegészítőt. A srác minden egyes elrontott ugrásával a Jump Kingben megássa a saját lavórját, avagy beleploccsan a vízbe, amelyet erre a célra helyezett oda maga alá.

Jump King

A Steamen 12,99 euróért, azaz nagyjából 5100 forintért megszerethető indie platformer garantáltan olyan hatások kiváltására képes, amelyre csak nagyon kevés társa a videójátékok világában. Összetört billentyűzetek és álmok, így is össze lehetne foglalni azt, hogy miért ekkora siker azt nézni, ahogy a pixelgrafikus lovag egyre nehezebb kiszögellésekre próbál megérkezni. A magyar streamerek közül többen is adtak egy esélyt ennek a "csodálatosan megnyugtató" remekműnek, amely extra letölthető tartalmaival képes tovább fokozni a hangulatot. Csak nézzétek meg az alábbi videót, majd szellemüljetek át, hogy elragadjon titeket is az álomhajó, azaz a Jump King sodrása.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál valaha a Jump Kinggel?

Gaming - Andrew Tate öccse unalmában betiltaná az e-sportot

Tristan Tate egy régi, feltételezhetően amatőr-félprofi szintű verseny már-már mém kaliberű felvételét használva azzal állt elő, hogy betiltaná még az e-sport kifejezést is, akkora lúzerek ezek a játékosok.