Hirdetés

Lelőheti a Twitch a gambling streameket

Kezd repedni a jég a gambling streamek alatt.

Esport1 Podcast

ANA, az attraktív robotlány esete a…

Hirdetés

2022 májusában már a 10 legnézettebb kategória között volt a gambling, a szerencsejáték a Twitchen. A maga 39 millió órányi megtekintésével már a Warzone streameket is megelőzte, ezzel a kilencedik legnépszerűbb kategóriája volt a lila streaming platformnak.

Semmi sem tart azonban örökké, még a Twitchen sem. A Bloomberg információi szerint, a Twitch már javában vizsgálja a gambling streameket, azok hatását a közösségre. Ez persze jelenthet bármit. Láttunk már olyat, hogy a Twitch a közösség nyomásának ellenére tartott meg bizonyos kategóriákat, igen, rátok gondolunk kedves hot tub streamek.

A szerencsejátékra azonban sokak szerint hamarabb fognak ugrani, keményebben fognak figyelni rá és adott esetben, akár keményebbek lehetnek a szankciók is. Sokan máris azt várják, hogy a Twitch mikor tiltja be a gambling streameket, de egyelőre erről nincsenek konkrétumok.

Ezt olvastad már?

Az viszont biztos, hogy a gambling elvesztése a hazai streamereknek is fájna. Elég csak Zsozéatyára gondolnunk, aki pár hete tért vissza Twitchre, ahol csak és kizárólag a gambling köré felépített show-val jelentkezik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borítókép: dexerto.com

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • centre_syrup 1 napja
  GG
  0 0 Válasz
 • Detrix 1 napja
  Szabályozni fogják, de nem kitiltani, ez is kap majd egy külön besorolást, mint a hot tube és kész.
  0 0 Válasz
  • GeryDee 17 órája Detrix
   Minden másra ott az OnlyFans
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés