Twitch: Top 10 legnézettebb magyar streamer júliusban, nem a TheVR az első!

Az elképesztő közvetített óraszám óriási nézettséget hozott az új első helyezett csatornának.

Júniusban senkinek nem volt esélye a WeAreTheVR-csatornát megszorongatni, ha a teljes nézettség statisztikái alapján rendezik sorba az összes magyar nyelvű Twitch-streamert. A magyar tartalomgyártás egyik legnépszerűbb csapata azonban júliusban "csak" a második helyen zárt köszönhetően annak, hogy a Nerdhub bedurrantotta a subathon-vonatot. 24/7-ben dübörög az adás Vendel főszereplésével, amelyet elképesztően sokan néznek. Még a hajnali órákban is van egy erős törzsközönség, akik elszórakoztatják magukat, miközben alszik kedvencük. Következzenek 2022 júliusának 10 legnagyobb nézettségét generáló magyar Twitch-csatornája!

10. AdamKissAK (65 921 órányi nézettség)

Kevesebb streamre jutott ideje a League of Legends-játék egyik magyar nagykövetének. Amikor azonban odaült a gép elé AK, akkor a nézők is vele tartottak az Idézők szurdokában történő kalandozások alkalmával.

9. RizzA87 (73 901 órányi nézettség)

Közel 220 órán keresztül pörgött a GTA V RP a streamen, amelyet átlagosan 350-400-an követtek élőben. A 9. helyezés valami nagy dolognak a kezdete lehet, ugyanis Ervin csatornájának statisztikai rohamos növekedésnek indultak az utóbbi néhány hétben.

8. Jordanfaki (75 241 órányi nézettség)

Ha magyar nyelvű Fortnite-ról van szó, akkor irány Faki Twitch-csatornája. Az elmúlt hónapban majdnem 9000 új követőt gyűjtött a népszerű battle royale e-sport világában is egyre jobb eredményeket elérő fiatal srác.

7. Eazykee (81 921 órányi nézettség)

Jótékonysági subathonnal örvendeztette meg a Twitch-nézőket Eazykee, aki összességében 137 órát streamelt csak júliusban. Ebből egyhuzamban 100 órát töltött élőzéssel, amely hatalmas teljesítménynek számít a magyar mezőnyben.

6. Ruben (90 177 órányi nézettség)

Kicsúszott a top 5-ből Ruben, de panaszra nem lehet oka. A top 10-ből ő közvetítette a második legkevesebbet (88 órát), azonban az átlagos nézőszáma átlépte az 1000-t. Legtöbb alkalommal a kaszit választotta Ruben, de terítékre került egy kevés Cuphead és Fortnite is.

A következő oldalon július 5 legnézettebb magyar Twitch-csatornáját találjátok meg!

5. TsBlackii (108 057 órányi nézettség)

A koreai trip megtolta Blackii számait, amelyek főleg augusztusban lesznek majd igazán kiugróak. A világ egyik legjobb Katarina játékosa elutazott Dél-Koreába, hogy a legendás koreai szerveren egy hónap alatt minél magasabb rangot érjen el. A projekt egyelőre jól halad, de messze még a Challenger.

4. mirageeputo_ (120 224 órányi nézettség)

Magyarország legnézettebb F1 22 streamere alig-alig pihent az elmúlt hónapban. Napi 9-10 órákat közvetített szünet nélkül, amelyek meghozták a top 5-ös helyezést számára. Átlagos nézőszáma 440-re emelkedett, miközben közel 2000 követővel gyarapodott a rajongói tábora.

3. Fyrexxx (137 596 órányi nézettség)

Nessaj szintén az F1 22-vel töltötte a legtöbb időt, de előkerült még az As Dusk Falls, a Stardew Valley és a FIFA 22 is. Abszolút az egyik legnépszerűbb magyar variety streamerről van szó, aki mindig megtalálja, hogy mivel lehet lekötni hatalmas nézőseregét.

2. WeAreTheVR (234 150 órányi nézettség)

Nagyon rég fordult elő, hogy ne a TheVR-os srácok neve kerüljön a toplista élére. A második helyezés így is jól mutat, de érezhetően kevesebb streamre jutott idő az elmúlt hónapban. A Happy Hour mellett a Lost Judgment vitte el a fókuszt, de közel 15 órát pörgött a South Park: The Stick of Truth polgárpukkasztó kalandjáték is.

1. Nerdhub (553 871 órányi nézettség)

Egészen elképesztő, hogy már közel két hete folyamatosan pörög az adás a Nerdhub-csatornán. Átlagosan 1700-an nézik reggeltől estig, estétől reggelig a folyamatosan megújuló műsort, amit Vendelék szállítanak. Egyelőre nem tudni, hogy hol lesz a vége ennek a subathon-maratonnak, addig is lehet követni élőben a magyar Twitch-történelmet, ami jelenleg is íródik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted augusztusban marad a Nerdhub a nézettségi toplista élén?