Kitiltották a híres CoD-streamert csalás miatt

Kitiltották a híres CoD-streamert csalás miatt

A közösség szúrta ki a csalást és jelentette fel a játékost.

A Call of Duty-streamer MPControlWardot kitiltották a Twitchről, miután a nézők jelezték, hogy szerintük csal. A legtöbb online játék folyamatosan küzd azokkal, akik különféle illegális külső szoftverekkel szereznek előnyt, és ez a CoD-játékokat különösen sújtja. Az egyik legnépszerűbbek az aimbotok, vagyis amikor a célkereszt rámegy az ellenségre. Van amelyiknél csak segít a játékosnak célozni, más teljesen megoldja helyette, és elég a bal clicket tartani.

A streamert a Modern Warfare során vádolták meg a nézők, hogy ilyen csalást használ. Egy klippet is mutattak, ahol játszi könnyedséggel öl meg egy csomó ellenséget.

A Twitch ki is bannolta, ám a vélemények megoszlanak a videó kapcsán. Sokan azt állítják, hogy egyértelmű a csalás: fal mögött levő ellenfelekre céloz, és odasétál, ahol ellenséges játékosok vannak. Mások szerint viszont nincs elég bizonyíték erre, és ez a klip lehet véletlen egybeesés is. Egy rövid, kiragadott videó alapján bárkivel szemben felmerülhet, hogy csal, egy megérzés vagy szerencsés gyilkosság esetén. A streamer szerint is azért kapta a tiltást, mert sokan feljelentették. Azt, hogy a Twitch feloldja-e a bant, egyelőre nem tudni.

Te mit gondolsz, csalt MPControlWard?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nézted MPControlWard közvetítéseit?

  • 100 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %