Akciódús trailerrel mutatta be a Capcom a Street Fighter 6 két új harcosát

Akciódús trailerrel mutatta be a Capcom a Street Fighter 6 két új harcosát

Egy visszatérő és kedvelt karakter mellett egy teljesen új harcos is bemutatkozik a szériában.

Derült égből villámcsapásként érte a rajongókat, hogy a Capcom két újabb karaktert is felfedett a Street Fighter 6 kapcsán. Az egyikük nem teljesen új szereplője a szériának, hiszen a Super Street Fighter 4-ben mutatkozott be először. Juri azóta közkedveltté vált az elmúlt évek során és a mostani trailerben is nagyon vadul néz ki. A másik harcos viszont már teljesen új, Kimberly most először csatlakozik a gárdához. Ezzel együtt már hét szereplő ismert a Street Fighter 6-nak: Ryu, Chun-Li, Guile, Jamie, Luke, Juri, Kimberly. Nagyon úgy tűnik, hogy a korábban kiszivárogtatott karakter lista igaznak tűnik.

Kimberly stílusa elég érdekesre és ezáltal izgalmasra sikeredett. Már az első képsorok után kivehető, hogy néhány mozdulata Ryura, Guile-ra, esetleg Vegára hasonlít. Sokat dob a karakter dizájnján még, hogy az SF6 alap tematikájára építettek a fejlesztők és Kimberlynél is megjelenik a graffitizés, sőt, egyik támadása alkalmával egyedi festésben részesíti ellenfelét is, miközben elagyabugyálja. Az SF6 igazgatója, Takayuki Nakayama az alábbiakat mondta el a játék egyik újoncáról:

„Kimberly dizájnja kapcsán arra törekedtünk, hogy a gyors és akrobatikus mozgásaihoz megfelelő ruhát alkossunk meg, hiszen mind atlétikában és mind pompomlányként jól teljesít. Párosítottuk az élénk színű gi-jét a gyors mozgáshoz alkalmas tornacipőkkel, meg kapott egy Bushinryu-szerű nindzsa öltözéket. Igyekeztünk minden téren, beleértve az öltözékét és a frizuráját is, feltűnő jelenség legyen. A spray és a derekán lévő hordozható kazettás lejátszót is fontos kellék, hiszen felhasználja egyes támadásai során.”

Juri pedig még mindig az a szabad szellemű nő, akit korábban megismerhettek a rajongók. Az viszont simán elmondható, hogy minden eddiginél pimaszabbá vált és a halálos támadásai mellett most már nem veti meg a közösségi médiát sem. Íme a trailer, amiből jobban megismerhetitek a két új harcost:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN