Hirdetés

Elkészült az új Tuscan, jöhet a játékba?

Tetszik az új Tuscan?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

EU Masters 2022 Summer

Csoportkör - Dusty vs. FC Schalke 04

Esport1 Podcast

Kiszivárgott a GTA 6, kellemetlen helyzetben a Rocktar Games!

A videójátékok történelmének alighanem az egyik legnagyobb szivárgását veséztük ki!

Hirdetés

Elkészült a felújított Tuscan és elérhető a Steam Műhelyen – jelentette be Catfood. A gyönyörű pálya az 1.6-ban népszerű cpl_millen alapul, amit már többen is megpróbáltak nem hivatalosan visszahozni CS:GO-ba, de csak most, Tuscan eredeti készítőjének a közreműködésével sikerült. A jelek szerint már a Valve is tesztelte és nem elképzelhetetlen, hogy a CS:GO 10. születésnapján bekerül a játékba.

Brute és Catfood közös munkája nem csak hangulatos, de a pálya hosszú történetének egyik ikonikus pillanatát is megörökíti. A 2010-es Arbalet Cup Best of 4 Counter-Strike 1.6-ban szervezett versenyén ugyanis ezen a pályán hozta össze Edward a NAVI színeiben a legendás USP ace körét a fnatic ellen. Az új Tuscanen Edward teljesítményét öt darab „USP Special” és „USP ace” feliratú üveg őrzi meg az új generációnak.

Tuscan május óta játszható, azóta a FACEIT Mapcore hubján bárki kipróbáhaltja 5v5-ben. Már egy félig komoly profi meccset is láthattunk a cpl_mill ötletén, valamint Brute és catfood munkáján alapuló új, CS:GO-ra szabott Tuscanen: a BLAST Premier tavaszi döntőjének showmatchét játszották itt júniusban. Amennyiben szeretnétek vetni Tuscanre egy-két pillantást, úgy érdemes felkeresni a Steam Műhely linkjét, valamint átböngészni az alábbi galériánkat a pályáról készült képekért.

Kattints a képre a galériáért!

Borítókép: Catfood–Brute
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Ki fogod próbálni az új Tuscant?

 • 0 %
 • 17 %
 • 83 %
Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • centre_syrup 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • Jmi 1 hónapja
  Coblet vissza!
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés