A Stranger Things sztárja is csatlakozott a Fargo 5 stábjához

A Stranger Things sztárja is csatlakozott a Fargo 5 stábjához

Neked melyik volt eddig a kedvenc évadod a Fargo sorozatból?

Bár a Stranger Things 4. évadában sok szempontból elvitte a showt Eddie karaktere, nem feledkezhetünk meg arról a Steve Harringtonról sem, akiért már az első felvonás óta fanatikusan rajonganak a sorozat szerelmesei. A karakter megtestesítője, Joe Keery már összeforrt Steve-vel, de azért jó ha megszokjuk, hogy a karrierje nem egyetlen karakter megformálásából áll, most éppen egy másik fantasztikus széria új fejezetéhez írt alá.

A Hollywood Reporter értesülései szerint, Keery frissen csatlakozott a Fargo 5. évadjának stábjához, ahol egy Gator Tillman nevű karaktert játszik majd. A Coen testvérek 1996-os filmjén alapuló sorozat 4 évadot élt meg eddig és mind a 4 szinte azonnal kultikus szintre lépett. Talán csak a legutóbbi, a 4. szezon volt egy fokkal gyengébb, mint az előző három, de még így is óriási minőséget képvisel a tucatsorozatokkal teletömött streaming szolgáltatók kínálatában.

Aki valami egyedire, valami másra vágyik, annak őszintén tudom ajánlani a Fargót, úgy a '96-os filmet, ahogy a 2014 óta futó sorozatot is.

Az 5. évadról nem sok mindent árultak még el, igaz a Fargo esetében ez koránt sem különös. A lehető legkevesebb spoilerrel szokták reklámozni az évadokat. Az új szezonról is csak annyit tudunk még, hogy 2019-ben játszódik majd és, hogy a készítők egyetlen rejtélyes kérdéssel promózták azt be:

„Mikortól emberrablás egy emberrablás és mi van, ha a feleséged, nem is a feleséged?"

Az 5. évadra még valószínűleg jó sokat kell várnunk. Ha minden jól megy, idén ősszel kezdődhetnek el a munkálatai.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik volt eddig a kedvenc évadod a Fargo sorozatból?

  • 50 %
  • 25 %
  • 0 %
  • 25 %