A kaszák ellenére az HBO Maxos Constantine reboot nincs veszélyben és elkészül

A kaszák ellenére az HBO Maxos Constantine reboot nincs veszélyben és elkészül

Az ígéretek szerint sokkal sötétebb hangvételű lesz az új sztori.

Az 1985-ben, a Swamp Thingben megjelenő John Constantine 2005-ben már kapott egy remek mozifilmet, akkor Keanu Reeves keltette életre a képregény karaktert. Eléggé megosztó lett egy szempontból az az alkotás, a kritikusok ugyanis kevésbé szerették, míg a rajongók elég jó véleménnyel voltak róla. Majd jött 2014-ben a sorozat, ami mindössze egy szezont, azon belül is 13 epizódot élt meg, mielőtt elkaszálták volna.

Most viszont J.J. Abramsben merült fel az ötlet, hogy ideje lenne rebootolni a démonvadász kalandjait. A Warner Bros. és a HBO Maxnál tapasztalható fennforgások, illetve leépítések miatt kérdéses volt, hogy ez a projekt megvalósulhat-e, de úgy tűnik semmi akadálya az új Constantine kalandnak.

Annak ellenére, hogy júniusban törölték Abrams egy ideje már készülő sci-fi sorozatát, a Demimonde-t, az HBO Max továbbra is bízik a rendezőben. A Deadline értesülései szerint sokkal sötétebb hangulatú lesz ez a Constantine, mint volt az NBC-s változat Matt Ryan főszereplésével.

Egy bennfentes tweet szerint viszont sínen van a produkció és haladnak tovább az előkészületekkel. Még 2019 februárjában megerősítették egyébként, hogy az új Constantineben állítólag változatos szereplőgárdával találkozhatunk és a címszereplőt – John Constantine-t, a szélhámost, varázslót és okkult nyomozót – Riz Ahmed formálja majd meg. A forgatókönyvet pedig Guy Bolton írja meg. A reboot elvileg az okkultista detektív fiatalabb éveibe kalauzolja majd el a nézőket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: cbr.com

Kövess Minket!