Szárnyal az Apex Legends az új szezonban

Rekord sokan játszottak a battle royale játékkal tegnap.

Nagyon jól sült el az új szezon az Apex Legendsnél. Ismét. Már a 13. szezonban is rekordot döntöttek, de ezt a fantasztikus eredményt sikerült túlszárnyalni tegnap, amikor majdnem 100 ezerrel több játékos volt online, mint az előző season indulásakor. Ez a szezon sem indult zökkenőmentesen, fordultak elő kellemetlen bugok, és a csalókat sem lehet teljesen elkerülni, de ez nem tartotta vissza az özönlő játékosokat, akik pozitívan fogadták az újdonságokat.

Az új karakter, Vantage berobbant a játékba, de az átdolgozott Kings Canyon is jól sikerült. Az Apex Legends SteamDB nyilvántartása szerint az egyidejű játékosok száma augusztus 10-én érte el a csúcsot, 511 676 játékost, egy nappal a Hunted, a játék tizennegyedik szezonjának indulása után. 

Ez az új rekord egyidejű játékosszám az Apex Legendset a harmadik helyre röpíti a Steam aktív játékosok számát tartalmazó jelenlegi listáján, csak a Counter-Strike: GO és a Dota 2 előzi meg. Fontos megjegyezni, hogy ezek csak Steam-számok, szóval még nőni fognak, ha a az EA saját Origin platformjának számait is figyelembe vesszük.

Te játszottál már az Apexszel az új szezonban? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szoktál Apexezni?

  • 83 %
  • 17 %