Fortnite: Kiderült, hogy mikor kezdődik a Dragon Ball együttműködés

Fortnite: Kiderült, hogy mikor kezdődik a Dragon Ball együttműködés

Már csak pár nap és kezdetét veszi.

Talán nem túlzok ha azt mondom, hogy az utóbbi időszak legvártabb Fortnite eseménye a közelgő Dragon Ball együttműködés, amelyről már több mint egy hónapja érkeznek a szivárogtatások. Július elején került be a játékfájlok közé egy új item, ami a sorozatból ismert Capsule Corp logójával volt ellátva. A rajongók itt már örömtáncot jártak, hiszen a Dragon Ball új filmje pedig augusztus 19-én kerül be a mozikba, és úgy gondolták ez nem lehet véletlen egybeesés. A közösség egy része továbbra is kétkedve kezelte a leakeket, és inkább egy konkrétabb megerősítésre várt. Ez egy héttel később meg is történt, amikor minden adathalász egyöntetűen kijelentette, hogy a crossover készülőben van, amely során négy karakter lesz elérhető.

Ezen események óta eltelt közel egy hónap, további információkat pedig nem kaptunk. A film premierjének a dátuma vészesen közelít, így sokan az együttműködés csúszására számítottak egészen a mai napig, amíg a Fortnite egy tweetben be nem jelentette, hogy augusztus 16-án kezdetét veszi a kollaboráció.

Azóta kiszivárgott a crossoverhez tartozó háttér, amely valószínűleg a megvásárolható csomag részét fogja képezni. Ezzel együtt eddig három itemről tudunk – Vegeta skin, Goku skin és a háttérkép.

Ti mit gondoltok, ki lesz a másik két karakter?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Fogsz vásárolni az együttműködés során?

  • 0 %
  • 56 %
  • 44 %