Mégis mennyire rúg a Fortnite játékosok száma?

Mégis mennyire rúg a Fortnite játékosok száma?

Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb játék.

A Fortnite lassan öt éve tartó sikere és a legnépszerűbb játékok között való számontartása többek között köszönhető a különleges játékmenetének, a rengeteg együttműködésnek és a Zero Build mód bevezetésének, amely azt mutatja, hogy az Epic Games igenis ad a játékosok véleményére. Ez mind szép és jó, de ez idő alatt hányan próbálták ki a Battle Royale-t? Erre legegyszerűbben úgy kaphatunk választ, ha megnézzük a letöltési számokat és az aktív játékosok mennyiségét.

A játékba regisztráltak száma a 2022-es éveleji adatok szerint, meghaladja a 400 milliót. Ebbe beletartoznak a számítógépen, konzolon és telefonon játszók is. Ezzel az eredménnyel a Fortnite ott tartózkodik a csúcson olyan játékok társaságában mint a Minecraft, a PUBG és az Among Us.

A havi szinten aktív játékosok száma 83 millió köré tehető, az átlagos online lévő felhasználóké pedig 3 millió. Ezekből kristálytisztán látszik, hogy az Epic Games hatalmas sikerű játéka még egyáltalán nem ment ki a divatból. Ha csak valami hatalmas hibát nem vétenek, sok évre bebetonozták magukat a legkedveltebb videójátékok közé.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted sokáig sikeres lesz még a Fortnite?

  • 64 %
  • 36 %