Visszatér a túlélőhorror atyja, jön az Alone in the Dark remake!

Visszatér a túlélőhorror atyja, jön az Alone in the Dark remake!

Ha minden jól megy, 2023-ban újra egyedül retteghetünk a sötétben.

1992-ben maradandót alkotott az Infogrames csapata, életre hívták a túlélőhorror műfaját, méghozzá a ma már kultikusnak hívható Alone in the Dark képében. A széria több részt is megélt, bár sosem volt balhémentes a fejlesztésük. Az első négy rész az, amit a mai napig is érdemes végigjátszani, a 2008-as soft reboot/ ötödik rész félkészen jelent meg és a mai napig nehéz boldogulni vele, a 2015-ös Alone in the Dark: Illumination pedig szóra sem érdemes, azt inkább felejtsük is el.

A rajongók évek óta szeretnének egy új részt, egy olyan friss epizódot, ami méltó a régi részek hírnevére vagy legalább egy remake kiadást valamelyik korábbi epizódról. Villámcsapásként robbant a hír, pontosabban a szivárgás, hogy a játékosok imái meghallgattattak, készül a remake!

Felújított kiadást kap az 1992-es Alone in the Dark, ezt egy francia bolt buktatta le, de a pletykák szerint hamarosan a hivatalos bejelentés is megérkezhet. Néhány kép is érkezett már a játékból, melyek alapján úgy tűnik, hogy a THQ a Capcom-féle utat követi, megtartja az eredeti játék alapjait, erről tanúskodnak a szereplők és a legendás kúria is, ugyanakkor új elemeket is bevezet, ezt mutatja például az a kép, amin egy sötét utcán járunk, ilyen rész nem volt az eredeti játékban.

A galériáért kattints a képre!

Egyelőre 2023. december 31. van lefoglalva a játéknak, de jó eséllyel ez csak egy foglalás és valójában nem december utolsó napján kerül majd a boltokba, hanem legkésőbb addig. Tűnkön ülve várjuk már a bejelentést és az első hivatalos infókat!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.