LoL: 80 napja nem érkezett frissítés a népszerű játékmódhoz

LoL: 80 napja nem érkezett frissítés a népszerű játékmódhoz

Mindeközben az épp aktuális LTM-hez folyamatosan érkeznek a módosítások.

Jelenleg a League of Legendsben kifejezetten sok választható állandó játékmód található, amelyek minden idézőnek megadják azt a pluszt, amiért tényleg megéri elindítani a klienst. Az Idézők szurdokában lehet normálozni és rankedezni, a TFT-ben taktikusan lehet csapatharcolni, valamint ott van az ARAM, amely során az Ordító szakadékban esnek egymásnak az öttagú csapatok. Hiába imádják rengetegen ezt az őrült és pörgős módot, a Riot Games nem igazán szeret foglalkozni vele. A játékegyensúlyért felelős csapat már közel három hónapja (!) nem eszközölt egyetlen változtatást sem, avagy mindenkinek el kell tűrnie az öt frissítéssel ezelőtti állapotokat a mai napig.

Következetlenségek az ARAM-ban

Az egy dolog, hogy a Riot nem igazán ad ki frissítéseket kifejezetten a Howling Abysshez, azonban vannak olyan teljesen érthetetlen dolgok, amelyeket egyszerűen csak el kéne távolítaniuk. Az egyik jó példa erre Ryze, akinek a pajzsmennyiségét toltál meg extra 20%-kal. Ez jól is működött, azonban a rúnamágus már régóta egyáltalán nem tud magának pajzsot adni egyetlen képességével sem, csak a fejlesztők lusták (?) voltak követni karakterhez kapcsolódó módosításokat. Ez egy kiragadott példa, azonban arra nincs válasz, hogy miért fordul elő az, hogy hónapokon keresztül nem foglalkoznak a programozók az ARAM-os játékegyensúllyal. 2021-ben volt olyan időszak, amikor 167 napon keresztül nem érkezett egyetlen buff vagy nerf a Szakadékba.

Ami a legnagyobb LoL-os közösségi fórumon a felháborodást okozta az ARAM-egyensúly hiánya kapcsán, az az Ultimate Spellbook körülötti lelkesedése a Riotnak. A fejlesztők valamiért rengeteget foglalkoznak ezzel a limitált játékmóddal annak ellenére, hogy annyira nem népszerű, valamint csak évente néhány hétig érhető el a kliensben. Jó megoldást nehéz találni az ARAM-mal kapcsolatos, korábban felvetett problémákra, de a közösség egy jelentős része összetenné a kezét, ha legalább minden második patchben finomhangolná a Riot a hősöket (Ashe és az Imperial Mandate...) és tárgyakat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te átlagosan hány darab ARAM-meccset játszol le egy héten?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.