Esport1 podcast – Coolio: Sok játékosnak megvan a lehetősége, akkor miért nem ülsz le és csinálod a dolgod?!

Esport1 podcast – Coolio: Sok játékosnak megvan a lehetősége, akkor miért nem ülsz le és csinálod a dolgod?!

Már elérhető podcastunk legújabb epizódja, ahol Fercsák "coolio" Andrással és Kocsis "Sc0rch" Zsomborral beszélgettünk a nemzetközi és a magyar CS:GO helyzetéről egyaránt.

Hatodik részhez érkezett az Esport1 podcast, amiben mit mást veséztünk volna ki, ha nem a világ egyik legjobb, legizgalmasabb e-sport játékát, a CS:GO-t? A játék 2022-ben is hasít, VALORANT ide vagy oda, hazai és nemzetközi fronton is népszerű.

A magyar CS:GO azonban mintha megrekedt volna, hiányoljuk a friss és tehetséges játékosokat, az új DeadFoxokat és az új torzsikat, akik nem csak a hazai e-sport, nem csak a hazai CS:GO-mezőnyét ékesítik, de nemzetközi porodon is nevet szereznek maguknak.

Vendégünk volt Fercsák "coolio" András, az ONYX csapatának jelenlegi irányítója és a magyar CS:GO egyik alappillére és Kocsis "Sc0rch" Zsombor, a Lenovo Legion Honvéd egyik CS:GO edzője, a Magyar E-sport TV pörgőnyelvű kommentátora és nem utolsó sorban a hazai CS:GO-mezőny egyik nagy múltú játékosa.

Öveket bekapcsolni, az adás műsorvezetője, Katona "STRICKEN" Patrik nem finomkodott a kérdésekkel és a srácok sem a válaszaikkal!

Hallgasd meg a Spotify-on!

Ha szeretnétek még több adást meghallgatni, akkor mindenképpen keressétek fel az Esport1 podcast saját oldalát, ahol különböző témák várnak titeket!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!