Hiánypótló játék érkezik, melyben egy fegyvermániás mókust irányíthatunk

Hiánypótló játék érkezik, melyben egy fegyvermániás mókust irányíthatunk

De nem csak lövöldözhetünk ám.

A Goat Simulator és az ehhez hasonló játékok azt hittem már teljesen ki lettek aknázva, de úgy látszik túlságosan lebecsülöm az emberi képzelőerő nagyságát. Ezek az őrült és éppen ezért szórakoztató alkotások, egészen nagy rajongótáborral rendelkeznek, ezért nem is túl meglepő, hogy a fejlesztők újabb és újabb ökörségeken törik a fejüket.

Machine gunt és rakétavetőt tartó mókusokról szóló interneten terjedő vicces képek, mindenki számára ismerősek lehetnek. Daniel DeEntremont – játékfejlesztő – ezt a koncepciót építi be új játékába, mely a Squirrel with a Gun, azaz „Mókus fegyverrel" nevet viseli.

A játék melyben mókusként harcolhatunk öltönyös ügynökök ellen, Steamen lesz megvásárolható. A véget nem érő csatákon túl rejtvényeket oldhatunk meg, kirabolhatjuk a kertvárosi lakosokat, vagy éppen segíthetjük őket a boldogulásban. A Squirrel with a Gun különlegességét az a tény adja, hogy a fegyverek nem mókusfegyver méretűek, hanem eredeti nagyságúak, így kissé nehézkes az irányításuk, ugyanakkor az erejüket kihasználva akár repülhetünk is.

A játék megjelenési dátuma sajnos még nem köztudott, de aki adna neki egy esélyt, az kövesse a híreket Steamen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Tetszik a játék?

  • 25 %
  • 13 %
  • 63 %