Felbukkantak a Spider-Man modok, ahol akár Stan Lee bőrébe is belebújhatunk

Felbukkantak a Spider-Man modok, ahol akár Stan Lee bőrébe is belebújhatunk

Ez végtelen lehetőség előtt nyitott kaput.

Hosszas várakozást követően végre megérkeztek a Pókember modok, amik jelenleg még nem a legkifinomultabbak, de számos különlegességet tartogatnak az érdeklődők számára. Az ismert Rockstar modder  jedijosh920 – elkészítette a Modding Toolt, amely segít, hogy a felhasználók könnyedén létrehozzák, és megosszák saját alkotásaikat, mások pedig telepíthessék azokat. 

Találkozhatunk olyan modokkal, amely által a karakterünk Black Cat vagy éppen Stan Lee kinézetét ölti fel, de Miles Morales jelmezét is kipróbálhatjuk. Itt még akadhatnak problémák hiszen nincsen hozzájuk animáció, amely következtében egy A-pózzal kell beérnünk.

Természetesen rengeteg mod foglalkozik az újraszínezéssel. Ezek általában unalmasak, de láthatunk egész ígéreteseket, mint például a Noir New York, ahol egy igazán impozáns fekete-fehér képvilágot kapunk nagy kontrasztokkal, ami a régi filmek hangulatát idézi. Összeszedtem pár képet az említett modokról, ezeket az alábbi galériában tekinthetitek meg:

Black Cat
Forrás: nexusmods.com

A galériáért kattints a képre!

Most, hogy kinyílt ez az ajtó, nincs ami megállítsa a folyamatosan özönlő alkotásokat. Kíváncsian várjuk, hogy ebből kifolyólag milyen érdekes elképzeléseknek és vicces eseményeknek lehetünk a szemtanúi a jövőben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Szeretsz modokkal játszani?

  • 43 %
  • 57 %