Nem csalás, nem ámítás – Néhányan 25 forintért jutottak hozzá a FIFA 23-hoz

Nem csalás, nem ámítás – Néhányan 25 forintért jutottak hozzá a FIFA 23-hoz

Az Epic hibázott, vállalja is a felelősséget érte.

Elképesztő hibát vétett az Epic, amit néhány szemfüles felhasználó ki is használt. Ugyanis nemrég a digitális boltban mindössze 0,063 dollárért, azaz 25,1 forintnyi összegért árulta az Electronic Arts szeptember 30-án érkező futballszimulátorát.

A baj csőstül jön, sosem jár egyedül szokták mondani. Ugyanis ráadásul nem is az alapverziót sikerült szinte ingyenessé tenni, hanem az Ultimate Editiont, ami amúgy jelenleg 32990 Ft most az Epic Games boltjában.

Mindezek ellenére magára vállalta a felelősséget az Epic, és akiknek sikerült ennyi pénzért megvásárolni, azok meg is tarthatják. Természetesen ez az EA-t nem érinti, valószínűleg ők így is, úgy is megkapják a saját részüket, csak az Epic Games bukja ezt az összeget. A levelükben úgy fogalmaznak, hogy nagy öngólt rúgtak – ami egyébként az Electronic Artsnak is jól megy – és azt kívánják, mindenki élvezze az eddigi legjobb FIFA-részt. Persze nem tartott sokáig a mutatvány, hamar észrevették a problémát, de néhányan azért így is átcsúsztak a rostán. Egyébként érdemes lehet előrendelni a játékot, ugyanis különleges jutalmakra tehetünk így szert.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te előrendelted már a FIFA 23-at?

  • 100 %
  • 0 %