Új The Lord of the Rings játék készül, reméljük jobb lesz, mint a Gollum

Új The Lord of the Rings játék készül, reméljük jobb lesz, mint a Gollum

Örülnénk már egy igazán érdekes és izgalmas The Lord of the Rings játéknak!

Szeptemberben érkezik a The Rings of Power első évada, a Tolkien művein alapuló sorozat, ami egyelőre izgalmasnak tűnik az előzetesek alapján, de sokan félnek a megvalósítástól. Bízzunk benne, hogy egy minden szempontból minőségi sorozatot kapunk majd és örülnénk, ha a The Lord of the Rings: Gollum is egy élvezetes játék lenne. Sajnos eddig nem túl biztató a helyzet, a játék megjelenését már sokadjára halasztották el és eddig kicsit sem sikerült meggyőznie a közösséget.

Éppen ezért izgalmas, hogy most egy új The Lord of the Rings játékot jelentettek be, méghozzá a Take Two égisze alatt. A cég alá tartozó Private Division felel majd a játék kiadásáért (ők adták ki többek között a The Outer Worlds-t is), míg a fejlesztés a Wētā Workshop feladata lesz. Ha nem hallottál még a cégről, nem benned van a hiba. A Wētā leginkább arról híres, hogy ők dolgoztak Peter Jackson The Lord of the Rings trilógiájának egyes effektjein, a videójátékok világban egyelőre nem láthattuk őket és ez azért pici aggodalomra adhat okot.

Ezt olvastad már?

A készülő programról egyelőre semmit sem árultak el, azon kívül, hogy Tolkien legendás világában játszódik és olyan módon akarják majd Középföldét életre kelteni, mint még soha senki. Ez szép és jó, de mi inkább magáról a játékról szeretnénk hallani, amire valószínűleg még sokat kell várnunk. Egyelőre 2024-et célozták meg, mint lehetséges megjelenési ablak, de mivel még nagyon gyerekcipőben jár a fejlesztés, akár éveket is csúszhat a tervezetthez képest.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!