Tovább csúszik a The Lord of the Rings: Gollum megjelenése

Tovább csúszik a The Lord of the Rings: Gollum megjelenése

Csak jövőre fog érkezni a megosztó Gyűrűk Ura-játék. Te várod már?

Tovább csúszik a Gollam főszereplésével készülő Gyűrűk Ura akció-kalandjáték. The Lord of the Rings: Gollum megjelenését először nyárra tervezte a Daedalic Entertainment és a NACON, végül ezt szeptember elsejére csúsztatták. Azonban ezt sem tudják tartani, és türelmet kértek a rajongóktól, ugyanis néhány hónappal később fog megjelenni. Ez minden bizonnyal azt jelenti, hogy idén már nem játszhatunk vele, bár konkrét dátumot nem tűztek ki.

A fejlesztőcsapat szeretne még csiszolni a játékon, úgy érzik, még nincs olyan állapotban, hogy a játékosok elé kerülhessen.

„Az elmúlt évek során a csapat keményen dolgozott azon, hogy megossza a víziónkat egy figyelemre méltó történetről, amely egy lélegzetelállító világban játszódik, tele varázslattal és csodával" - áll a csapat sajtóközleményében. „Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy megfeleljünk közösségünk elvárásainak, és feltárjuk Gollam el nem mesélt történetét oly módon, hogy tisztelegjünk J.R.R. Tolkien elképzelései előtt. A Daedalic és a NACON hálásak a szenvedélyes közösségért, és örömmel osztjuk meg velük hamarosan ezt az egyedülálló kalandot."

Aki esetleg nem látta volna még, az megnézheti a játékmenetről szóló videót. Az eddig látott tartalmak elég megosztóak a közösség körében, sokan szkeptikusak a játékkal kapcsolatban. Bízzunk benne, hogy meglepetést okoz és kiváló szórakozást nyújt majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te várod a The Lord of the Rings: Gollum megjelenését?

  • 40 %
  • 60 %