LoL: Megbuktatnák a rajongók az egykori világbajnok vezetőedzőjét

Valamilyen szinten érthető a felháborodás, ugyanis a teljesítmények tényleg elmaradnak a legendás LoL-csapatnál.

Csak a 4. helyen végzett a DWG KIA az LCK 2022-es nyári alapszakaszában, ami 2020 tavasza óta a legrosszabb ilyen eredményük. A 10 győzelem mellett felsorakozó 8 vereség intő jel lehet a rajongók számára, akik természetesen bíznak abban, hogy kedvenceik újra eljutnak legalább a világbajnokság kieséses szakaszáig. Erre jelenleg kicsi az esély, ugyanis Dél-Korea bár négy csapatot delegál a Worldsre, vagyis jelen állás szerint ShowMakerék ott lennének a legnagyobb világversenyen, de a Play-Inből kéne átverekedni magukat a mezőnyön. A fanok ezért úgy döntöttek, hogy saját kézbe veszik a dolgokat. Írtak egy ötoldalas petíciót, amelynek a lényege, hogy minél hamarabb szeretnék elérni, hogy a csapat vezetőedzőjét elküldjék vagy lecseréljék.

Milyen követeléseik vannak a rajongóknak?

Az ötoldalas közlemény/petíciónak csak egy része foglalkozik a vezetőedző leváltásával. Ezen kívül még az alábbiakat szeretnék elérni a szurkolók.

  • A rajongókkal történő kommunikáció javítása
  • A rajongókkal való bánásmód javítása
  • A csapathoz kapcsolódó gyenge minőségű, de nagy számban előállított tartalmak fejlesztése (a kevesebb, néha több)
  • A szervezet jövőjét, a csapattal kapcsolatos elképzeléseket magyarázzák el a nagyközönség számára nyíltan és érthetően

Innentől a vezetőségnél pattog a labda, nekik kell meghozniuk azokat a döntéseket, amelyek érintik a LoL-csapatot. Legközelebb a DWG KIA ötösét holnap 10:00-tól láthatjátok az Idézők szurdokában, a KT Rolster elleni Bo5-ben eldől, hogy melyik együttes nem lesz ott biztosan a vb-n.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a DWG KIA kijut a Worldsre?