Hirdetés

Kiszivároghatott a Return to Monkey Island megjelenési dátuma

Talán már idén játszhatunk a játékkal.

Hirdetés

Sokszor elmondtam már, hogy bármit megadnék, ha a újjáéledne a LucasArts és olyan fantasztikus kalandjátékokat gyártani, mint a Maniac Mansion, a Full Throttle vagy a The Secret of Monkey Island.

Legnagyobb örömünkre, utóbbi széria pont feltámadt a hamvaiból és készül az új rész, a Return to Monkey Island. Guybrush Threepwood visszatér, már gameplay előzetest is láttunk a játékból és már most tűkön ülve várjuk a megjelenést.

Azt a megjelenést, amiről sajnos szinte semmit sem tudunk. Hivatalosan még nem árulták a játék premierjének napját, egy friss szivárgás azonban leleplezett egy dátumot, ami talán igaz lehet. 

A LowLevel névre hallgató r/MonkeyIsland subreddit felhasználó talált rá a játék kiadójának, a Devolver Digital honlapján egy kódsorra: "date," reads "2022-09-01T12:00:00.000Z,". Lehet, hogy már szeptember első napján megjelenhet a játék? Nagyon közelinek tűnik a dátum és simán benne van, hogy a dátum csak egy placeholder, egy helykitöltő.

Ugyanakkor egy másik játék, a Cult of the Lamb esetében ugyanez a nyom felfedte a játék pontos megjelenését. Kíváncsian várjuk, hogy ezúttal igaz lesz-e a szivárgás, az biztos, hogy mi nagyon örülnénk neki, tárt karokkal várjuk a Return to Monkey Islandet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Hirdetés

Te játszottál anno a LucasArts kalandjátékaival?

  • 75 %
  • 25 %

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Gaming - Minden, amit a munkavállalóknak tudniuk kell, mielőtt használni kezdik a ChatGPT-t

Az elmúlt hónapok során felerősödtek a mesterséges intelligenciát (AI) alkalmazó eszközökről szóló viták. Mivel segítségükkel növelhető a produktivitás és használatuk időt takaríthat meg, sok munkavállaló beépítette ezen eszközök alkalmazását a mindennapi munkafolyamatokba. Az ESET kiberbiztonsági kutatói szerint azonban mielőtt megpróbáljuk kihasználni az innovatív AI eszközök előnyeit, meg kell tanulnunk biztonságosan, adataink veszélyeztetése nélkül igénybe venni azokat.

Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés