Hirdetés

Kiszivároghatott a Return to Monkey Island megjelenési dátuma

Talán már idén játszhatunk a játékkal.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

EU Masters 2022 Summer

Csoportkör - Dusty vs. FC Schalke 04

Esport1 Podcast

Kiszivárgott a GTA 6, kellemetlen helyzetben a Rocktar Games!

A videójátékok történelmének alighanem az egyik legnagyobb szivárgását veséztük ki!

Hirdetés

Sokszor elmondtam már, hogy bármit megadnék, ha a újjáéledne a LucasArts és olyan fantasztikus kalandjátékokat gyártani, mint a Maniac Mansion, a Full Throttle vagy a The Secret of Monkey Island.

Legnagyobb örömünkre, utóbbi széria pont feltámadt a hamvaiból és készül az új rész, a Return to Monkey Island. Guybrush Threepwood visszatér, már gameplay előzetest is láttunk a játékból és már most tűkön ülve várjuk a megjelenést.

Azt a megjelenést, amiről sajnos szinte semmit sem tudunk. Hivatalosan még nem árulták a játék premierjének napját, egy friss szivárgás azonban leleplezett egy dátumot, ami talán igaz lehet. 

A LowLevel névre hallgató r/MonkeyIsland subreddit felhasználó talált rá a játék kiadójának, a Devolver Digital honlapján egy kódsorra: "date," reads "2022-09-01T12:00:00.000Z,". Lehet, hogy már szeptember első napján megjelenhet a játék? Nagyon közelinek tűnik a dátum és simán benne van, hogy a dátum csak egy placeholder, egy helykitöltő.

Ugyanakkor egy másik játék, a Cult of the Lamb esetében ugyanez a nyom felfedte a játék pontos megjelenését. Kíváncsian várjuk, hogy ezúttal igaz lesz-e a szivárgás, az biztos, hogy mi nagyon örülnénk neki, tárt karokkal várjuk a Return to Monkey Islandet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te játszottál anno a LucasArts kalandjátékaival?

  • 75 %
  • 25 %
Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés