A Hulk-lét gyötrelmei – Amazon: Ügyvéd premierkritika

A Hulk-lét gyötrelmei – Amazon: Ügyvéd premierkritika

Az első rész alapján rendkívül vicces alkotásnak nézünk elébe. 

A Marvel-moziverzum igencsak ráfeküdt a sorozatokra a negyedik fázisban, a legújabb kisképernyős alkotás pedig Jennifer Walters karakterére, vagyis She-Hulkra koncentrál. A széria elég suta nevet kapott itthon és nagyon nehezemre esik leírni az Amazon: Ügyvéd szavakat, de nem kaphatsz meg mindent, amit akarsz, plusz járhattunk volna rosszabbul is, mondjuk az Ügyvédnő Hulk, vagy a Hulknő jogásszal. Komolyra fordítva a szót, ha szeretnél jobban képbe kerülni a karakterrel kapcsolatban, fusd át az alábbi cikket!

A széria első részének egyébként tegnap volt a premierje a Disney+ streaming szolgáltatón és voltam olyan szerencsés, hogy ugyan három részletben, de sikerült végig néznem (vagy inkább hallgatnom) a nyitányt. A véleményem rövid verziója: egész szórakoztató, nagyjából hasonlóan laza mint az első Galaxis őrzői, a CGI meg kevésbé béna, mint az előzetesekben. Ha tippelnem kéne, a speciális effekteken még a debütálás előtti órákban is dolgoztak az elég csúnyán kizsákmányolt VFX szakemberek, de megérte, mert nem dobtam ki a taccsot az animált zöldöklű öldöklőktől.

Mindemellett az első rész tele volt olyan gegekkel és utalásokkal, melyek keserédes mosolyt csaltak az arcomra. Hulk mexikói kis bárjában a B.B. és T.S. monogramok remekül idézték meg a Remény rabjait, plusz állítottak emléket Tony Starknak. Habár az epizódban egy eredettörténetet kaptunk, a készítők mintha egy raklap energiaital után írták volna meg a szövegkönyvet, mivel Jennifer 5 perc alatt elsajátítja mindazt, ami Bruce-nak mondjuk 15 évébe került. Ez egy picit ugyan kapkodásnak tűnhet, minden egyes lépés tökéletesen kivitelezett, Tatiana Maslany pedig szívét lelkét belerakja a projektbe, a kérdés már csak az, mire megy ki a játék? Egyelőre nem látom, mi lesz-ebből később, de a Marvel felkeltette az érdeklődésem és várom a folytatást. Ha nem tudtalak meggyőzni titeket, hogy nézzetek rá a sorozatra, olvassátok el a PC Guru spoiler-mentes kritikáját az alábbi cikkben!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!