Hiába jön a Gamescom, nem lesz új Starfield gameplay?

Reméljük nem csak egy ismétlést látunk a Bethesda előadásában.

Pár nap és kezdődik a 2022-es Gamescom, reméljük minél több érdekességgel, minél több izgalmas bejelentéssel. A show egyik központi játéka lehet a Bethesda új játéka, a sci-fi Skyrimnek is csúfolt Starfield, ami elsőre olyan, mintha fogták volna a No Man's Sky alapjait és nyakon öntötték volna a Bethesda-féle RPG-elemekkel, melyek oly sok játékból faragtak már klasszikust.

Már az első, korai buildből származó játékmenet is izgalmasnak tűnt, a rajongók pedig - köztük én is - izgatottan várták a Gamescomos Bethesda műsort, hiszen eddig azt ígérték, hogy új felvételeket mutatnak majd a játékból.

„Redfall és Starfield játékmenettel várjuk az érdeklődőket, de próbáljátok majd ki a Fallout 76-ot is!" - volt eddig olvasható a Bethesda egyik bejegyzésében.

Ez a sor azonban hirtelen megváltozott, most már a következőket írja:

„Gyertek és nézzétek meg újra a Redfall és a Starfield Bethesda Games Showcase vetítését és próbáljátok ki a Fallout 76-ot!"

Ezek alapján úgy tűnik, hogy a Bethesda nem készül újdonsággal a Gamescomra, ami sok játékosnál kiverte a biztosítékot. Csalódott Bethesda rajongóktól hangos az internet, hozzátesszük, teljesen jogosan. Bízzunk benne, hogy a sok csalódott játékos miatt meggondolja magát a Bethesda és ha nem is sokat, de mutatnak valami újat a játékaikból.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!