LoL: Nem csitul a bugok körüli botrány Koreában

LoL: Nem csitul a bugok körüli botrány Koreában

Úgy tűnik, hiábavaló volt Faker kérése.

Hiába akadt ki júliusban Faker, nem akarnak megoldódni a problémák a koreai elsőosztályban. Az LCK egész szezonban küzd azzal, hogy rengeteg hiba üti fel a fejét a mérkőzések közben, ami a meccs kimenetelére is hatással van.

Ezúttal a rájátszás első körében történt több fennakadás is. A 2020-as világbajnok DWG KIA az ötödik kiemelt KT Rolsterrel játszott. A párharcot végül előbbi nyerte meg (Nuguri nélkül), így Showmakerék találkoznak a Faker vezette T1-nal az elődöntőben.

Két mérkőzésen is gond akadt: a másodikon a KT lövésze, Aiming vásárolt egy stopperórát, aminek következtében elvesztette az Ornn-fejlesztését a Halhatatlan Pajzsíjáról (Immortal Shieldbow). Az ADC jelezte is a problémát, aminek következében egy 42 perces szünetet rendeltek el. A KT Rolster közleménye szerint, amelyet Ashley Kang fordított, KT panaszt tett a szünet alatt a hibával kapcsolatban. Az LCK azonban úgy döntött, hogy mivel a helyzetet "előzetesen nem jelentették be", nem ismerik el hibának, és a játék Chronobreak nélkül folytatódik.

Mivel az LCK nem volt hajlandó hibaként elismerni az esetet, és nem töltöttek vissza egy korábbi állást, Aimingnek a fejlesztés nélkül kellett végigjátszania a találkozó hátralevő részét. Azonban nem ez volt az egyetlen problémás eset.

A KT is profitált egy bugból, ami ráadásul a párharcról is könnyen dönthetett volna. Ugyanis a Bo5 harmadik mérkőzése után 2-1-re a DWG vezetett, vagyis a negyedik meccs megnyerése továbbjutást ért volna számukra. Csakhogy a KT bázisán történt egyik csapatharc során Aiming (igen, megint ő vele történt az anomália) el tudott flashelni, miközben eltalálta egy Ahri-charm. A DWG több próbálkozása is megbukott a meccs lezárására, és a KT meg is fordította azt, hogy ötödik összecsapásra mentse a párharcot.

Azt, hogy ennek milyen következményei lesznek, még nem tudjuk, reméljük a rájátszás hátralevő része már gond nélkül lezajlik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kinek szurkoltál?

  • 13 %
  • 63 %
  • 25 %
League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.