Kedvcsináló érkezett Bruce Willis hattyúdalának újabb felvonásához – Wire Room előzetes

Kedvcsináló érkezett Bruce Willis hattyúdalának újabb felvonásához – Wire Room előzetes

Az akciódús alkotás nem a mozikban, hanem VOD formátumban kerül forgalomba. 

Még év elején érkezett a megdöbbentő hír, hogy az egyik utolsó akciósztárnak számító Bruce Willis gyógyíthatatlan betegségben, afáziában szenved, ami a beszédközpontot támadja meg. A kór miatt a színész már csak nagy nehézségek árán tudna dolgozni, ezért úgy határozott, hogy visszavonul a rivaldafénytől és a családja körében éli majd mindennapjait. A rajongóknak azonban nem kell még búcsút venniük a sztártól, ugyanis hamarosan Magyarországon is moziba kerül a Rosszkor, rossz helyen című bosszúthriller, melynek előzetesét az alábbi cikkben tudjátok megtekinteni. 

A színész egyébként rengeteget forgatott az elmúlt pár évben és hattyúdala igencsak hosszúra nyúlik, ugyanis több filmje is még bemutatásra vár. Az egyik ilyen alkotás a Lionsgate stúdió gondozásában készült Wire Room, ami a tervek alapján VOD formátumban jelenik meg szeptember elején. A kedvcsináló alapján a koncepció kicsit ködös, adott egy csapat különleges ügynök, akik távolról figyelnek egy fegyvercsempészt, céljuk pedig, hogy védjék a bűnözőt és az ellene folyó nyomozás folyamatát. Van persze egy kis bökkenő és a férfira ráeresztenek egy csapat kommandóst, így Willisék kénytelenek belefolyni az akciódús történésekbe, később viszont emiatt maguk is célponttá válnak. 

Nem akarok senkit áltatni, ez egy elég erős B film lesz és kicsit felemás érzéseim vannak, hogy egy ilyen legendának így kell távoznia a szakmából. Szerencsére a színésztől még érkezik a Paradise Lost című akció, ahol John Travoltával játszik együtt, aztán csak remélni tudjuk, hogy méltóbb befejezést kap egy ilyen hosszú és tartalmas karrier. Ti bírjátok amúgy Bruce Willis filmjeit? Ha nem, akkor nézzétek meg a Die Hardot, de rögtön! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!