Újabb legendás játék kap magyar szinkront, íme az első ízelítő

Újabb legendás játék kap magyar szinkront, íme az első ízelítő

A SzinkronSarok korábban elkészítette a Resident Evil 2 szinkronját is és a mostani munkájuk is elképesztően színvonalas.

Tavasszal nem akármilyen hírrel szolgálhattunk nektek, hiszen megjelent a Resident Evil 2 szinkronja, így teljesen magyarul is végig lehet már játszani a zombis kalandot. Nem hivatalos és profi munkáról van szó, ennek ellenére mégis kiválóra sikeredett és a videójáték karaktereket neves színészek szólaltatták meg.

A csapat pedig nem tétlenkedik, egy újabb nagyszabású projektbe vágtak bele. A következő cím ugyanis nem más, mint az év elején PC-re is megjelent God of War lesz. Ehhez pedig némi támogatásra is szüksége lesz a srácoknak, de az előző szinkront követően már lehet sejteni milyen minőségű munkára lehet most is számítani tőlük. Az alábbi platformon ti is tudtok segíteni nekik, hogy minél hamarabb megvalósulhasson a teljes szinkron. A támogatók egyébként betekintést nyerhetnek a kulisszatitkokba, forgatási infókat, videókat és képeket is kaphatnak, de egyeseknek lehetőségük is lesz ellátogatni a stúdióba és megnézhetik, hogyan zajlik egy felvétel.

Addig is közzétettek egy 7 perces videót, így most ti is meghallgathatjátok, hogy miként hangzik magyarul Kratos és Atreus karaktere:

Továbbá kommentben mindenféle visszajelzést adhattok nekik, hogy mi az, amin esetleg még változtatniuk kellene a jövőben. A befolyt összeget teljes egészében a szinkronra fordítják, a végeredményt pedig, akárcsak a Resident Evil 2 esetében, ingyenesen teszik elérhetővé, bár ezt csak PC-n lehet majd élvezni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!