Apex Legends:  Egy bug miatt a tárolókban nem csak loot, de ellenfél is lehet

Apex Legends: Egy bug miatt a tárolókban nem csak loot, de ellenfél is lehet

A videót látva mosolyra csalja az embert ez az eset, bár az biztosan nem nevet, akivel ez megtörténik.

Továbbra is elképesztően népszerű a battle royale műfaj a videójátékokban és ezt mi sem példázza jobban, hogy a PUBG másodvirágzását éli, mióta ingyenes lett, de a Fortnite és az Apex Legends is nagy rajongóbázissal rendelkezik. A lényeg, hogy minél többet és jobb cuccokat lootoljon az ember, hogy aztán ott lephesse meg az ellenfeleit, ahol és amikor azok nem számítanak rá. Persze ez bárkivel előfordulhat és ez az izgalmi faktor adja az igazi élvezetet.

Mostanra az Apex Legends kapcsán is már jó néhány frissítésen túl van a játék, viszont a Hunted névre keresztelt 14. szezon egy nagyon groteszk bugot is magával hozott. Egy streamer osztotta meg a lentebb látható felvételt, miszerint hihetetlen meglepetés érte, ahogy lootolás közben kinyitott egy tárolót, ugyanis a benne található fegyverek és felszerelések mellett egy valódi ellenfél is előbújt belőle. Nem is sokat teketóriázott a bezárt személy, azonnal darálni kezdte játékosunkat, aki nem is tudta ezt lereagálni, annyira meghűlt benne a vér.

Ha minden igaz, akkor ez a glitch csak a fal mellett lévő ládák esetében működik. Sajnos egyre több játékos jön rá a módszerre mikén tud elrejtőzni egy ládában, így reméljük hamarosan javítják ezt az idegesítő hibát a fejlesztők.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!