Road to Rio: Koryék bejutottak az RMR-versenyre, az Astralis még mindig nem

Road to Rio: Koryék bejutottak az RMR-versenyre, az Astralis még mindig nem

Egyre nagyobb magyar sikereknek örülhetünk a profi CS:GO nemzetközi vizein is!

Tegnap bejelentették az IEM Riot megelőző RMR-versenyek részleteit, már pontosan tudjuk, hogy mikor játszanak majd a nyílt kvalikból továbbjutott csapatok és azt is, hogy hol. Az európai ötösöknek például Máltára kell majd utazniuk, köztük két magyar játékosnak is!

Torzsiék már rögtön az első nyílt kvaliból továbbjutottak, Kory és a Sangal pedig tegnap este kvalifikálta magát az európai Road to Rio tornára. Ráadásul éppen Koryék voltak azok, akik keresztül húzták más hazai játékosok tervét, a legjobb 16 között ugyanis a Budapest Five ellen játszottak. A Bo1-es meccset 16-9-re nyerte a Sangal, Kory 16-16-ban végzett Dust2-n. A továbbjutásért már az Entropiq ötösét kellett legyőzniük, de ez sem jelentett túl nagy kihívást számukra, Infernón 16-7-re, Mirage-on 19-17-re nyertek Koryék.

Az RMR ezzel már biztosított számukra, a minél jobb seedért azonban még játékban vannak ma este. Azt még nem tudni, hogy a MOUZ és a Sangal melyik európai RMR-csoportba kerülnek, de az biztos, hogy az Esport1TV mindkét csapat mérkőzéseit élőben fogja követni.

Egyetlen egy nyílt selejtezőt tartanak még, amiről további hat csapat juthat majd tovább. A sors fintora, hogy ezért a hat helyért jóval több neves csapat van még játékban. Nem jutott még tovább többek között a Movistar Riders, a HEET, az Endpoint, a CPH Flames, sőt, még az Astralis sem!

Lehet, hogy hosszú évek után olyan Majort láthatunk majd, amin nem lesz ott az Astralis? Benne van a pakliban, eddig csúfos vereséget szenvedtek mindhárom selejtezőn, az utolsón így már végképp nem hibázhatnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!